Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Walczymy o misia dla Forumowej coreczki

malgos2

Recommended Posts

• Odpowiedzi 367
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Elutek, ode mnie też wszystkiego naj :lol: (mimo, że to wątek misiowy :wink: )

Rottki codziennie głosują i twierdzą, że sieję terror :lol: mam potwierdzenia :D

Ps. głos oddany oczywiście 8) Po wygranej (nie może być inaczej :D czekam na foty dzieci z misiami, :D )

jeszcze tydzień, jeśli się tylko utrzymamy i dostaniemy misia, to napewno sie pochwalimy :wink:

to będzie Miś Forumek 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oxa, dziękuję za takie zaangażowanie, bardzo mi miło :p

Elutek, ode mnie też wszystkiego naj :lol: (mimo, że to wątek misiowy :wink: )

Rottki codziennie głosują i twierdzą, że sieję terror :lol: mam potwierdzenia :D

Ps. głos oddany oczywiście 8) Po wygranej (nie może być inaczej :D czekam na foty dzieci z misiami, :D )

jeszcze tydzień, jeśli się tylko utrzymamy i dostaniemy misia, to napewno sie pochwalimy :wink:

to będzie Miś Forumek 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oxa, dziękuję za takie zaangażowanie, bardzo mi miło :p

Dziwne, ze teraz i Nadusia i Dawidek sa na 5 stronie... :roll:

Myśle, że piękna pogoda robi swoje i pewnie nikt teraz na forum nie siedzi, a jak siądzie to zajrzy i idzie sobie, nie myśli o głosowaniu :wink:

na NK, gdzie przedtem siałam terror też odpuściłam, bo nie chce przymuszać do niczego, więc i tam napewno sie wszyscy opuścili w głosowaniu.

Dobra i 5 strona :wink:

a różnica między Nadią i Dawidkiem jest ciągle spora w punktach, to poprostu inne dzieci tak teraz punktują, że wyprzedzaja Nadie a ona spada.

Bo Dawidek trzyma sie ciągle na 5 lub 6 stronie.