Gość ag-ulka 20.10.2003 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 chciałabym założyć kominek ale nie mam koina i nie mogę go zrobić w domu prosze o pom oc!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 20.10.2003 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 No to nie masz wyboru, pozostaje Ci tylko "podświetlana" atrapa kominka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarator 20.10.2003 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 jezeli budynek jest wolno stojacy niema przeszkod zeby zrobic komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajzi 21.10.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 są takie elektryczne - jak ktoś ma -5 na oba oczy to ujdzie. wygląda to tak, że jest taki niski stojaczek żeliwny a na tym całkiem udane atrapki zwęglonych szczapek. włączasz do kontaktu, spiralka się nagrzewa, atrapka świeci na czerwono i grzeje. zajmuje mało miejsca, a lato można sprzątnąć do komórki - same zalety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.10.2003 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Zbyt malo danych wyjsciowych aby cokolwiek poradzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 21.10.2003 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 są takie elektryczne - jak ktoś ma -5 na oba oczy to ujdzie. wygląda to tak, że jest taki niski stojaczek żeliwny a na tym całkiem udane atrapki zwęglonych szczapek. włączasz do kontaktu, spiralka się nagrzewa, atrapka świeci na czerwono i grzeje. zajmuje mało miejsca, a lato można sprzątnąć do komórki - same zalety. Bajzi - daj spokój. To o czym piszesz jest niewiele lepsze od kasety viedo z nagranym palącym sie ogniem. Dla zainteresowanych - taką kasete też można zakupić. ag-ulka - niestety ale bez komina nic nie da się zrobić. Pozostaje tylko wymurownie "ślepego" kominka atrapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajzi 21.10.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 są też takie wygaszacze do monitora, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magośka 21.10.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 W październikowym "Dom & Wnętrze" było reklamowane cóś takiego, co pali się, a nie dymi- wygląda na zdjęciu jak kominek typu portal. Piszą, że toto jest na specjalne paliwo ciekłe, a polana, to atrapa wykonana bodajze z szamotu. Mam jednak wątpliwości czy to paliwo aby nie śmierdzi Na pewno ma przeagę nad elektrycznym grzejnikiem w postaci płomienia naturalnego Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 21.10.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Magośka - Być może chodziło o coś co przed 10-laty było reklamowane jako "Japońska rewelacja grzewcza" . Jest to promienik ciepła wykorzystujący oczyszczoną naftę jako materiał energetyczny. Mam coś takiego- oczywiście bez takiej finezyjnej obudowy o jakiej piszesz. Służyło do ogrzewania pomieszczenia gospodarczego. Ale zrezygnowałem z tego ustrojstwa. Smrodek w całym pomiezczeniu. Zwłaszcza podczas rozpalania lub dolewania nafty. Niemniej coby to nie było, jeśli nie będzie to kominek w którym pali się żywym ogniem prawdziwe drewno będzie to zwyczajny "ersatz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts