Zenon X 28.11.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Witam,Ile wam poszło Visbitu na konserwacje ław i ścian fundamentowych. Mój wykonawca wyliczył to na 1400zl (dom 160m2 pow. użytkowej). Wiem ze trudno to policzyć i chodzi mi o przybliżony rząd wielkości. Niestety mam powody go podejrzewać, bo zawyżał ilości również na innych materiałach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 30.11.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Za mało danychIle m2 masz tych fundamentów?W ilu warstwach była izolacja położona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 30.11.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Jest dosyć gęsty i drogi wiec trochę go wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts