Hugo26 29.11.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 WitamZapraszam do umieszczania swoich doświadczeń z podwykonawcami z okolic Zielonej Góry. Kogo polecacie oraz kogo odradzacie.Za informacje z góry dziekujęPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotwiczka 16.12.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 W Świebodzinie doskonali elektrycy firma INSTEL Stefan Tomczak,hydraulik pan Wlodek Stelmach z Brójec. Natomiast szczerze odradzam hydraulika i kotly grzewcze pana KASZKOWIAKA.Przy rozliczaniu inwestycji zlapiecie sie nie tylko za portfele ale i za glowe! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 16.12.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 zapraszam do wypowiadania sięszczególnie pożądane są opinie o wykonawcach stanu surowego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlaniec-samozwaniec 07.03.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 z dniem dzisiejszym, wstawiają mi okna. firma DROMA-PLAST, jest to zewnętrzny diler i monter(firma rodzinna) plastikowych okien firmy VEKA, (ja wstawiam okna drewniane, bo zaproponował mi niezłą cenę w porównaniu do konkurencji, w przyszłości uzupełnię ten wątek.....czas pokaże czy pozytywnie czy negatywnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlaniec-samozwaniec 18.03.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 no to czekam na pana odpowiedź..... sory za off top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BPiotrr 19.03.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Mogę polecić z pełną odpowiedzialnością firmę STOLHAUS z Krosna Odrz.Budują wszystko surowe i pod klucz. Mi budowali pod klucz. Zaczeli w lipcu od prac ziemnych w listopadzie dostałem klucze w grudniu święta we własnym domu. Spełniają wszystkie oczekiwania klienta są naprawdę profesjonalistami.Oprucz budowania domów z bala, szkieletowych, produkują świetne okna i drzwi drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 14.07.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Mogę polecić z pełną odpowiedzialnością firmę STOLHAUS z Krosna Odrz. Budują wszystko surowe i pod klucz. Mi budowali pod klucz. Zaczeli w lipcu od prac ziemnych w listopadzie dostałem klucze w grudniu święta we własnym domu. Spełniają wszystkie oczekiwania klienta są naprawdę profesjonalistami. Oprucz budowania domów z bala, szkieletowych, produkują świetne okna i drzwi drewniane. czyzby reklama mi stlohaus nic nie robil ale pamietam ze na wycene domu (system szkieletowy) nie moglam sie doczekac. po kilku tygodniach wydzwaniania i przypominania o sobie w koncu sie doprosilam ale podejscie do klienta maly niesmaczek pozostawilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts