jarator 20.10.2003 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Witam, Mam pewien pomysl, ale brakuje mi informacji raczej czysto prawnych.Chce przeniesc z innego miejsca (innej miejscowosci) budynek gospodarczy na dzialke, zrobic z niego dom mieszkalny. Dzialka jest dzialka rolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajzi 21.10.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 musisz pójść do urzędu tam, gdzie chcesz przenieść ten budynek i poprosić o wyrys z planu miejscowego i zapytać, czy możesz go tam zlokalizować. a potem musi być wykonany projekt adaptacji i modernizacji z bud. gospodarczego na mieszkalny. tak w skrócie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarator 21.10.2003 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 kto wkonuje projekt akceptacji in modernizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajzi 22.10.2003 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 projekt wykonuje uprawniony architekt. jest jeszcze kwestia zmiany sposobu użytkowania czyli wykonuje rysunki z zaznaczeniem nowych pomieszczeń, które są niezbędne do prawidłowego użytkowania obiektu (np. łazienka, wentylacje, docieplenie). i to się składa do urzędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarator 22.10.2003 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 dzieki jestem wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 23.10.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 za budynek jesli wolno spytać jeli jest wart tego żeby go przeniesć?pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts