lena535 30.11.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Poszukuje osób , które buduja lub wybudowały domek według projektu filonek z pracowni Dominanta.Chciałabym aby podzielili sie swoimi opiniami ta temat tego projektu. Osobiscie jestem na etapie wyboru projektu i ten własnie podoba mi sie najbardziej ale opinie od ludzi którzy wybudowali ten domek pomogłyby mi podjąć ostateczna decyzje. czy go zakupic czy dalej szukac. Mile widziane zdjecia z realizacji Z góry dziekuje i czekam na odpowiedzi! oto link do tego projektu http://pprojekt.pl/projekt256-filonek.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasso1 23.04.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witam mam już projekt Filonka i zamierzam powoli się brać za przygotowania do budowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Akme2000 26.07.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Witam, Jestem na etapie wyboru projektu domu i najbardziej pasuje mi Filonek projektu Dominanty. Dom powstanie w okolicy Warszawy. Będę wdzięczna za każdą informację dotyczącą Filonka. Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts