mysza223 30.11.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Mam pytanie dlaczego zostało zablokowane moje konto pod nickiem: msbud1Oczekuję normalnej odpowiedzi od moderatorów lub administratora.Ludzie o co kaman?????????!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.11.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 i moje wartownik http://img166.imageshack.us/img166/1977/oczytygrysa2bc9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.11.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Mam pytanie dlaczego zostało zablokowane moje konto pod nickiem: msbud1 Oczekuję normalnej odpowiedzi od moderatorów lub administratora.Ludzie o co kaman?????????!!!!!!!!!!!!!!!!! 'msbud1' jest trzecim z kolei nickiem założonym w celu reklamowania usług firmy budowlanej takie działania są traktowane jako oszukiwanie Forumowiczów, stąd blokada wszystkich trzech kont proponuję kontakt z redakcją ze wskazaniem jednego nicku do odblokowania i moje wartownik http://img166.imageshack.us/img166/1977/oczytygrysa2bc9.gif zgłoś sie do redakcji z pytaniem o powód zablokowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 30.11.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 'msbud1' jest trzecim z kolei nickiem założonym w celu reklamowania usług firmy budowlanej takie działania są traktowane jako oszukiwanie Forumowiczów, stąd blokada wszystkich trzech kont proponuję kontakt z redakcją ze wskazaniem jednego nicku do odblokowania Proszę o odblokowanie: msbud1 Poza tym nie reklamowałem niczego ani nikogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 30.11.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Wyjaśniam: - wszystkie konta zostały założone z jednego komputera ale dla różnych osób - nie reklamowane było nic ani nikt - każde konto obsługuje inna osoba fizyczna - jedynie co było reklamowane to wasz portal ale jak tak blokujecie już nie będę go reklamował i zdejmę reklamy z aut i nie będę więcej polecał - ostatnio poprosiłem te osoby o zlikwidowanie odnośników do albumów zdjęć - z tego konta co piszę czyli mysza223 bo inaczej nie mogłem jest to konto założone równierz z tego samego komputera ale jest to konto mojej żony (też zablokujecie?) - nie zdziwię się jak te osoby zwrócą się do was o odblokowanie - ja bym to zrobił odrazu Zwracam się ponownie o dblokowanie kont ewentualnie jednego :msbud1 a reszta sama się do was zwróci o to samo. Z poważaniem MSBUD1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.12.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Poza tym nie reklamowałem niczego ani nikogo. - nie reklamowane było nic ani nikt ach tak.. więc to pewnie jest to NIC http://images35.fotosik.pl/36/d42ce91cad5a13da.jpg Wyjaśniam: - wszystkie konta zostały założone z jednego komputera ale dla różnych osób [...] - każde konto obsługuje inna osoba fizyczna - ostatnio poprosiłem te osoby o zlikwidowanie odnośników do albumów zdjęć no właśnie - nawet portfolio macie to samo w dziale ogłoszeń istnieje podstawowe obostrzenie: jedna firma = jedno ogłoszenie nieważne ile osób fizycznie - mnożenie nicków w celu reklamy świadczonych usług jest nieuczciwe Jak długo oczekuje się na odblokowanie konta ??????? tak długo, jak długo się zwleka z załatwieniem tej sprawy wolisz dublować tematy zamiast odebrać priwa i działać - nie mój problem a co do odblokowania, napisałem przecież wyraźnie - trzeba się zwrócić do Redakcji z prośbą o odblokowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 01.12.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 jedna firma=jedno ogłoszenie msbud1=jedno ogłoszenie Inni mnie nie interesują można ich likwidować - konta były założone na prośbę osób trzecich i niech one same sobie odblokowują ale z tego co wiem już nie będą zaglądać na fora w takiej sytuacj - a byli to moi znajomi którym zareklamowałem wasz portal To byli ludzie bez dostępu do neta i korzystali z mego lapa a teraz powiedziałem im iż szanowna redakcja poblokowała ich konta i d..... z forum muratora. Nie zauważyłem priva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.12.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 za cały komentarz - w bajki nie wierzę, za stary na to jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 01.12.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 ja też młody nie jestem i wiele lat buduję chciałem ludziom pomóc i pokazać iż poza gazetami jest jeszcze coś innego jak nie chcesz to nie wierz twoja sprawa.Ale po takich wypowiedziach widać jak murator traktuje ludzi ico o nich sądzi - olewacie prawdę i naginacie wszystko na swój sposób.Ja z sercem i pomocą innym a wy mnie w pysk - niaładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.12.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 nie "Murator" - powyższe zdanie jest moje, nie "Muratora" "prawda" ? co do istoty sprawy nie ma dyskusji - było kilka osób reklamujących jedną firmęwięc w sprawie odblokowania - kontakt z redakcją a co do reszty - dla mnie EOT, nie mam czasu na bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 14.12.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 i moje wartownik http://img166.imageshack.us/img166/1977/oczytygrysa2bc9.gif zgłoś sie do redakcji z pytaniem o powód zablokowania ponury63 jesteś niezastąpiony , bardzo ci dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.12.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 ponury63 jesteś niezastąpiony , bardzo ci dziękuję dzięki ale każdy jest do zastąpienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts