Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

konto zablokowane

mysza223

Recommended Posts

Mam pytanie dlaczego zostało zablokowane moje konto pod nickiem: msbud1

Oczekuję normalnej odpowiedzi od moderatorów lub administratora.Ludzie o co kaman?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

'msbud1' jest trzecim z kolei nickiem założonym w celu reklamowania usług firmy budowlanej

takie działania są traktowane jako oszukiwanie Forumowiczów, stąd blokada wszystkich trzech kont

proponuję kontakt z redakcją ze wskazaniem jednego nicku do odblokowania

i moje wartownik :cry: http://img166.imageshack.us/img166/1977/oczytygrysa2bc9.gif

zgłoś sie do redakcji z pytaniem o powód zablokowania

'msbud1' jest trzecim z kolei nickiem założonym w celu reklamowania usług firmy budowlanej

takie działania są traktowane jako oszukiwanie Forumowiczów, stąd blokada wszystkich trzech kont

proponuję kontakt z redakcją ze wskazaniem jednego nicku do odblokowania

Proszę o odblokowanie: msbud1

Poza tym nie reklamowałem niczego ani nikogo.

Wyjaśniam:

- wszystkie konta zostały założone z jednego komputera ale dla różnych osób

- nie reklamowane było nic ani nikt

- każde konto obsługuje inna osoba fizyczna

- jedynie co było reklamowane to wasz portal ale jak tak blokujecie już nie będę go reklamował i zdejmę reklamy z aut i nie będę więcej polecał

- ostatnio poprosiłem te osoby o zlikwidowanie odnośników do albumów zdjęć

- z tego konta co piszę czyli mysza223 bo inaczej nie mogłem :) jest to konto założone równierz z tego samego komputera ale jest to konto mojej żony (też zablokujecie?)

- nie zdziwię się jak te osoby zwrócą się do was o odblokowanie - ja bym to zrobił odrazu

Zwracam się ponownie o dblokowanie kont ewentualnie jednego :msbud1 a reszta sama się do was zwróci o to samo.

Z poważaniem MSBUD1

Poza tym nie reklamowałem niczego ani nikogo.

- nie reklamowane było nic ani nikt

ach tak.. więc to pewnie jest to NIC 8)

http://images35.fotosik.pl/36/d42ce91cad5a13da.jpg

Wyjaśniam:

- wszystkie konta zostały założone z jednego komputera ale dla różnych osób

[...]

- każde konto obsługuje inna osoba fizyczna

- ostatnio poprosiłem te osoby o zlikwidowanie odnośników do albumów zdjęć

no właśnie - nawet portfolio macie to samo :-?

w dziale ogłoszeń istnieje podstawowe obostrzenie: jedna firma = jedno ogłoszenie

nieważne ile osób fizycznie - mnożenie nicków w celu reklamy świadczonych usług jest nieuczciwe

Jak długo oczekuje się na odblokowanie konta :) ???????

tak długo, jak długo się zwleka z załatwieniem tej sprawy

wolisz dublować tematy zamiast odebrać priwa i działać - nie mój problem

a co do odblokowania, napisałem przecież wyraźnie - trzeba się zwrócić do Redakcji z prośbą o odblokowanie

jedna firma=jedno ogłoszenie

msbud1=jedno ogłoszenie

Inni mnie nie interesują można ich likwidować - konta były założone na prośbę osób trzecich i niech one same sobie odblokowują ale z tego co wiem już nie będą zaglądać na fora w takiej sytuacj - a byli to moi znajomi którym zareklamowałem wasz portal :)

To byli ludzie bez dostępu do neta i korzystali z mego lapa a teraz powiedziałem im iż szanowna redakcja poblokowała ich konta i d..... z forum muratora.

Nie zauważyłem priva.

Pozdrawiam

ja też młody nie jestem i wiele lat buduję chciałem ludziom pomóc i pokazać iż poza gazetami jest jeszcze coś innego jak nie chcesz to nie wierz twoja sprawa.Ale po takich wypowiedziach widać jak murator traktuje ludzi ico o nich sądzi - olewacie prawdę i naginacie wszystko na swój sposób.Ja z sercem i pomocą innym a wy mnie w pysk - niaładnie.

• 2 weeks później...