Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

interesują mnie doświadczenia z montażem i użytkowaniem małej domowej przepompowni ścieków....

z pewnych względów muszę zamontować coś takiego w piwnicy, co mi będzie pompowało kanalizację z kibelka, prysznica i pralki, trochę w górę, bo sama nie popłynie.....

jakie produkty polecacie ? ile coś takiego kosztuje? i czy bardzo hałasuje ?

https://forum.murator.pl/topic/112746-czy-kto%C5%9B-ma-w-domu-ma%C5%82%C4%85-przepompowni%C4%99-do-kanalizy/

kurcze, nikt nie ma takiej pompki ? ? ? :o

Jeżdżę służbowo do pewnego miasta do budynku poczty.Tam jest coś takiego ale nigdy się nie przyglądałem tylko korzystałem.

Jak nikt nie podejmie tematu to podejrzę w przyszłym tygodniu. :D

interesują mnie doświadczenia z montażem i użytkowaniem małej domowej przepompowni ścieków....

z pewnych względów muszę zamontować coś takiego w piwnicy, co mi będzie pompowało kanalizację z kibelka, prysznica i pralki, trochę w górę, bo sama nie popłynie.....

jakie produkty polecacie ? ile coś takiego kosztuje? i czy bardzo hałasuje ?

tzw młynek Grundfosa mamy 3 w pomieszczeniach socjalnych na ok 40 osób, podłaczone wc+ umywalka - za ok 1200 netto

nie hałasuje - generalnie fajna sprawa