Augustyn Szurek 30.11.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 jak zalegalizowac przebudowe mieszkania? przestawilem scianki dzialowe i zrobilem co oraz lazienke a teraz chce to mieszkanie wykupic! prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 30.11.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 zależy od kogo chcesz wykupić, warunki wykupu da Ci właściciel. Bez legalizowania może być taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Augustyn Szurek 13.12.2008 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 mieszkanie jest gminne należace pod miejski ADM, z kuchni zrobiłem pokój , a z pokoju kuchnie. z kawałka przedpokoju mam zrobioną łazienke z wc. Do tej pory (a mamy XXIw) znajduje się w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 15.12.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 mieszkanie jest gminne należace pod miejski ADM, z kuchni zrobiłem pokój , a z pokoju kuchnie. z kawałka przedpokoju mam zrobioną łazienke z wc. Do tej pory (a mamy XXIw) znajduje się w piwnicy.W pierwszej kolejności musisz dogadać się w tej sprawie z ADM. Oni też powinni Ci podać jakie dalsze kroki musisz podjąć. Bez zgody właściciela niczego nie jesteś w stanie zalegalizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts