marynata 03.08.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Samej instalacji?Dziś płaciłam samą instalację 250 pln za punkt z materiałem,niezależnie od długości/trudności.Punkt do samego odkurzacza nie był liczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 06.08.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Marynata a ile lacznie za wszystko Cie to wynioslo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 06.08.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Marynata a ile lacznie za wszystko Cie to wynioslo? Nie mam jeszcze nic oprócz instalacji.Jednostkę będę dopiero wybierać.Nie muszę jej tez przecież od razu kupować.Instalacja niech sobie czeka na to co zostanie po budowie Mam tylko 3 gniazda,więc prosty rachunek 750 pln. Nie miałam potrzeby robić więcej podejść,bo akurat gniazda udało się umieścić w takich miejscach,że mam z nich praktycznie zasięg całego domu. Także ile będziesz potrzebowała gniazd żeby wszędzie dostać i jednocześnie nie upstrzyć całego domu w centralnym sprawdzi instalator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 06.08.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 powiem ci ze ja jestem za odkurzaczem a mąż sceptycznie do tego podchodzi więć muszę zadzialac na niego cena;) Powiedz mi bo az tak dobrze sie nie orientuje kiedy sie ta instalacje kladzie, na jakim etapie? i jesli chodzi o caly odkurzacz to kupic mozna go pozniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 06.08.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 No to ceną instalacji go nie wystraszysz. Odkurzacz robisz przed wylewkami.A jednostki odkurzacza nie musisz kupować nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 08.08.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 No to ceną instalacji go nie wystraszysz.Zle zrozumiałam,że mąż za a Ty przeciw No to masz argument,instalacja jest tania i jeszcze możesz dodać argument że takie "pierdoły"zwiększają wartość sprzedażową domu.Powinno pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts