Marek Mikołajczyk 01.12.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Szukam instrukcji montażu szaf wnękowych, gdzie ją mogę znaleśc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 02.01.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 przylaczam sie do szukania.. moze ktos juz znalazl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.01.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 chcesz ją zmontować z istniejących elementów czy zbudować od zera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boru 02.01.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 to zalezy jak to jest skomplikowane.. aczkowlwiek przekonany jestem ze od zera to sie nie da.... bo np. systemy jezdne na drzwi czy szuflady to raczej trzeba kupic - tak samo uchwyty i rure na wieszak warto kupic.. no ale wiekszosc elementow to bede docinal w castoramie - no i lustro jeszcze trzeba dokupic na wymiar. a z gotowych elementow drogo wychodzi? - rozumiem ze zamawiasz u kogos na wymiar wszystko i tylko montujesz? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 04.01.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Jeżeli mogę coś doradzić, to elementy zamawiaj nie w Castoramie ale w jakiejś hurtowni płyt meblowych na Twoim terenie. W casto nie mają odpowiedniego sprzętu do cięcia płyt i formatki wychodzą im czasami nie prostkątne. Wymiary też czasami im się rozjadą. W hurtowni dużo tańsze są również okucia (zawiasy, wkręty, koszyki, rurki itd), w wielu można zamówić systemy drzwi przesuwanych. Za jakieś 2 m-ce będę robił szafę u siebie to mogę zapodać jakieś foto-story, ale pewnie nie możesz tyle czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Mikołajczyk 05.01.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 jak zrobisz to wrzuc parę fotek to obejrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts