petrus65 01.12.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Witajcie Mam wymiary: Drzwi nr 1- otwór w ścianie: 89 cm- grubość muru: 12 cm Drzwi nr 2- otwór w ścianie 90 cm- grubość muru: 15 cm Jak do tego dobrać drzwi i ościeznice? Facet w Casto jak mu to pokazałem to jakoś nie mógł mi nic polecić. czemu? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.12.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Bez problemu dobierzesz drzwi "80" z ościeżnicą regulowaną np Porta System. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 01.12.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Witajcie Mam wymiary: Drzwi nr 1 - otwór w ścianie: 89 cm - grubość muru: 12 cm Drzwi nr 2 - otwór w ścianie 90 cm - grubość muru: 15 cm Jak do tego dobrać drzwi i ościeznice? Facet w Casto jak mu to pokazałem to jakoś nie mógł mi nic polecić. czemu? dzieki bo się do tego zwyczajnie nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.12.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Hahaha,fakt.. nie nadaje się. Pomijając niekompetencje osoby na którą trafileś (może był to ktoś z działu sanitarnego?) - za przeproszeniem- markety są tylko do kupowania typowych rzeczy. Reszta to dla nich wielki problem. I tak na pewno od ręki dostaniesz u nich ościeznicę stałą, typową, która wymaga najczęściej otworu min 90-92cm oraz ma stałą grubość - 6, 9 może 10 cm (w zależności od oferty). A Ty potrzebujesz najzwyklejszej ościeżnicy regulowanej - do kupienia w każdym sklepie. I montaż będzie prostszy i efekt dwa razy lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 ... Jak do tego dobrać drzwi i ościeznice? ... stalowa oscieznica 80 tka i skrzydło typowe ... Facet w Casto jak mu to pokazałem to jakoś nie mógł mi nic polecić. czemu? dzieki bo głupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts