Aga_I_Przemek_WCH 01.12.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Witam, Szanowni Państwo czy jesteście w stanie doradzić gdzie rozglądać się za bramą garażową? Musowo złoty dąb Prosta uchylna brama bez automatyki. Pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 01.12.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Uchylna ? Looknij z tym pytaniem na " Sondaże " Segmentowa - owszem - mamy. :lo Mogę polecić Hormann (bo mam i jest ok. )Podobno Normstahl też dobry.Wiśniowski , Krispol - niżej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 01.12.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 ja oglądając te wszystkie bramy to mam zdanie iż brama uchylna to raczej do zewnętrznego garażu, szopy, baraku Mam obiekcje co do szczelności bram uchylnych. Dlatego sam zamontowałem segmentową normstahla, która spisuje się rewelacyjnie. mój wspólnik w biznesie też stwierdził iż jego brama uchylna jest nieporozumieniem i szykuje się na segmentową normstahla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.12.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Ja mam roletową. Kolor identyczny jak rolety w domu. Zajmuje min. miejsca w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 03.12.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Skoro jesteś z Wałbrzycha to chyba powinieneś szukac w swojej okolicy? Firma np.ze Szczecina nic ci nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sky4 06.12.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Uchylna jest rzeczywiście trochę tańsza od segmentowej, ale ma pewne wady w szczególności jak ktoś ma mało miejsca na podjeździe. Ja mam segmentową Krispol (właśnie w złotym dębie) i chodzi bez zarzutu. Krispol robi też uchylne, ale nic na ich temat nie potrafię powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raafi99 12.12.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Z tego co się orientowałem to np. hormanna uchylne są tylko w kolorze RAL, nie ma w powłoce drewnopodobnej. Jak się mylę niech ktoś mnie poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morafa 12.12.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ja mam Hormann uchylną i chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 12.12.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Mam uchylną i jest ok, ale garaz przyklejomy do domu i nie ogrzewany. Jest fajna bo są w niej drzwi i jak chcę tylko po coś wejść to nie muszę całej bramy podnosić tylko sobie drzwi otwieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 12.12.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 ku mojemu zskoczeniu wybór padł na krispola ocieplaną,segmentową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 12.12.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Jak zdobyłaś tego "ńjusa" ?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts