Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ECH, TE KWA-KWA...

batko lenin

Recommended Posts

• Odpowiedzi 64
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kaczyński wyczarterował samolot za parę tysięcy a za to Tusk za nasze podatki zrobił se impreze pod preteksterm wyimaginowanego zagrożenia ekologicznego, o którym mówią tylko polityce. A ekolodzy przzeciwrają oczy ze zdziwienia. Myślę, że ta biba kilkakrotnie przekroczyła koszt wyczarterowania samolotu...

przypominam też, że wydatki pana obecnego premiera na administrację rządową, ochronę, biby, spotkania i nie wiem co jeszcze dwukrotnie przekroczyły kwotę, którą wydali dwaj bracia w czasie dwukrotnie dłuższym. Wynika z tego, że Tusk jest nam 8 razy droższy.

Kaczyński wyczarterował samolot za parę tysięcy a za to Tusk za nasze podatki zrobił se impreze pod preteksterm wyimaginowanego zagrożenia ekologicznego, o którym mówią tylko polityce.

Właśnie wczoraj pan Szyszko mówił z dumą w radiu, ze to on "zaklepał" tą imprezę dla Polski. Pan Szyszko - minister środowiska w rządzie J Kaczyńskiego.

Więc nie pieprz głupot.

Tusk tylko pije piwo, które Kaczory mu uwarzyli.

Broda... ja Cię już gdzieś widziałem... czy to nie Ty pamiętasz samootwierajace się drzwi do mieszkań ?

Jasne że przystawili Tuskowi pistolet. Nawet dwa. I teraz cały świat na nas patrzy a Poznań zarabia. Po zakończeniu szczytu pan Jacek "przecież komisja etyki mnie uniewinniła" Kurski przekuje szczyt klimatyczny w Polsce w wielki sukces PiSu więc i wilk będzie syty i samoloty z Mongolii przylecą.

Ino cesarz z rozwolnieniem zostanie jak Himilsbach z angielskim...

PS. ja też nie

a reszta no cóż....wybraliśmy sobie takiego prezydenta to mamy :-?

no,no, tylko nie "wybraliśmy" :evil:

Ja też nie.

oooo... Broda wczoraj miał miesiączkę (od wpisu). Jasne, że to 622 wcielenie lewakka, który bedzie opisywał sukcesy gospodarcze prezydęta, który nie wziął ze sobą ani doradców (swoich) ekonomicznych, ani biznesmenów, ani... ani ... ani...

Chciał wziąć brata, ale ten się tak pienił na Niesioła, że nie przeszedł testów na wściekliznę i go wpuścić do samolotu nie chcieli.