Dropsiak 05.12.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 ...... bedzie opisywał sukcesy gospodarcze prezydęta, który nie wziął ze sobą ani doradców (swoich) ekonomicznych, .......i... ...i. a ma takowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.12.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 .... Chciał wziąć brata, ale ten się tak pienił na Niesioła, ..... a propos życiorysu wycinek tekstu z Matka_Kurka z 26 września 2007: "Różnie się mówi o różnych ludziach. Mówi się, że ludzie są dziedzicami, spadkobiercami i kontynuatorami dorobku innych ludzi. Na przykład spadkobiercami dorobku Solidarności są ludzie, którzy w czasie trudnym dla Polski mieli odwagę stanąć naprzeciw ZOMO. Takich ludzi było sporo, legendarnych wojowników, spędzali po kilka lat w więzieniach, byli prześladowani, bito ich i ich rodziny. Bohaterem tamtych czasów był Jacek Kuroń, któremu SB wykończyła ojca i żonę, pobiła syna, a jego samego więziła wiele lat. Był bohaterem Kuroń, Wałęsa, Frasyniuk, Niesiołowski, Mężydło, Lis, Borusewicz, Michnik i wielu, wielu innych. Ci ludzie zachowują się dziś rozmaicie, ale żaden z nich, nigdy, nigdzie i nikomu nie powiedział, że Solidarność to on, a reszta to ZOMO. Obok tych ludzi, którym zawdzięczamy wolną Polskę, stoi człowiek znikąd, człowiek widmo tamtych czasów, imię jego Jarosław. Nie ma takiego dokumentu, nie ma takiego świadka i nie ma takiego zdjęcia, które udokumentowałoby opozycyjny heroizm człowieka. Jest natomiast wiele huku o nic. i cała seria niesamowitych zbiegów okoliczności....... c.d TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.12.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 I chyba nic więcej nie trzeba dodawać. Amen czyli koniec. Przy następnych wyborach może część się zastanowi. Jestem niepoprawnym optymistą, ale może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 05.12.2008 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 I chyba nic więcej nie trzeba dodawać. Amen czyli koniec. Przy następnych wyborach może część się zastanowi. Jestem niepoprawnym optymistą, ale może? To jest nas dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.12.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 .... Chciał wziąć brata, ale ten się tak pienił na Niesioła, ..... a propos życiorysu wycinek tekstu z Matka_Kurka z 26 września 2007: "Różnie się mówi o różnych ludziach. Mówi się, że ludzie są dziedzicami, spadkobiercami i kontynuatorami dorobku innych ludzi. Na przykład spadkobiercami dorobku Solidarności są ludzie, którzy w czasie trudnym dla Polski mieli odwagę stanąć naprzeciw ZOMO. Takich ludzi było sporo, legendarnych wojowników, spędzali po kilka lat w więzieniach, byli prześladowani, bito ich i ich rodziny. Bohaterem tamtych czasów był Jacek Kuroń, któremu SB wykończyła ojca i żonę, pobiła syna, a jego samego więziła wiele lat. Był bohaterem Kuroń, Wałęsa, Frasyniuk, Niesiołowski, Mężydło, Lis, Borusewicz, Michnik i wielu, wielu innych. Ci ludzie zachowują się dziś rozmaicie, ale żaden z nich, nigdy, nigdzie i nikomu nie powiedział, że Solidarność to on, a reszta to ZOMO. Obok tych ludzi, którym zawdzięczamy wolną Polskę, stoi człowiek znikąd, człowiek widmo tamtych czasów, imię jego Jarosław. Nie ma takiego dokumentu, nie ma takiego świadka i nie ma takiego zdjęcia, które udokumentowałoby opozycyjny heroizm człowieka. Jest natomiast wiele huku o nic. i cała seria niesamowitych zbiegów okoliczności....... c.d TU Nooooo.. ale zakończenie jest optymistyczne: ... twoi partyjni towarzysze, codziennie będą musieli zakłócać ten przekaz niepopularnych myśli, bo ja codziennie będę przypominał, kim jesteś człowieku znikąd, kim nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz. A nie byłeś i nie będziesz człowiekiem godnym szacunku, pozostaniesz na zawsze tchórzliwym i złorzeczącym człowiekiem znikąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 06.12.2008 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Aaameeeeeen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.12.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 a reszta no cóż....wybraliśmy sobie takiego prezydenta to mamy no,no, tylko nie "wybraliśmy" Ja też nie. Ani ja! Mam taką znajomą. Nie przepadam za kontaktami z nią, bo działa na mnie depresyjnie. Ona ma swoją ogólną teorię wszystkiego. Uważa mianowicie, że WSZYSTKO dzieje się tylko i wyłącznie po to, żeby JEJ osobiście dokuczyć. Ktokolwiek, czegokolwiek nie powie - to jej na złość. Jeżeli ktoś podejmie jakąś decyzję, która w jakikolwiek sposób jej dotyczy - to zrobi to, by jej dokuczyć. Każde spojrzenie w jej stronę może okazać się krzywe, każde słowo - niewłaściwe. Na szczęście dzieje się to na szczeblu lokalnym (tzn. ocieplenie klimatu lub przyjęcie euro przez Słowację nie nastąpiły w wyłącznym celu dokuczenia tej osobie), więc nie to zakrawa na ciężką chorobę psychiczną. No i tak sobie dywaguje od czasu do czasu nad wrednością środowiska lokalnego. Do pewnego czasu przyjmowałam, że taka jej uroda po prostu. Jednak kiedyś owa osoba zdradziła się ze swoimi poglądami politycznymi. Zgadnijcie, na kogo głosowała? Jaką partię popiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 08.12.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Agduś czytam miedzy wierszami, ze swój ciągnie do swego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broda79 08.12.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Na PO. Oni też narzekają cały czas, że im ktoś na siłe chce krzywdę zrobić i działać nie pozwoli. Każdy tylko patrzy jak ich pogrążyć, a jak wiadomo nic sie w takiej sytuacji zrobić konkretnego nie da... Taka ta nasza władza teraźniejsza jest biedna. Same mamałyje w tym rządzie są. TRAGEDIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.12.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A ja myślę, że na PiS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.12.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 brodaty lewakku, idź skądeś przyszedł, sieroto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 08.12.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A ja myślę, że"... każdy polityk to świnia czarna..." ,jak to przed laty śpiewał Kazik Staszewski. Niezależnie od szczebla władzy - śmieć do potęgi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.12.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 doctor honoris kumys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 08.12.2008 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Mam taką znajomą. Nie przepadam za kontaktami z nią, bo działa na mnie depresyjnie. Ona ma swoją ogólną teorię wszystkiego. Uważa mianowicie, że WSZYSTKO dzieje się tylko i wyłącznie po to, żeby JEJ osobiście dokuczyć. O! Skąd znasz moją żonę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 09.12.2008 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 W konstytucji powinien być zapis,żeby każdemu co wejdzie do koryta dać 5 samochodów,trzy domy,i ze trzy "osobiste asystentki".Niech ma!Mało? to 10 aut i 10 asystentek!Tylko, kurna, niech cokolwiek zrobi dobrego dla obywatela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broda79 09.12.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 brodaty lewakku, idź skądeś przyszedł, sieroto. Widzę, ż kolega ma kłopoty z rozróżniniem stron... Albo ktoś mu papke z mózgu zrobił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 09.12.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 brodaty lewakku, idź skądeś przyszedł, sieroto. Widzę, ż kolega ma kłopoty z rozróżniniem stron... Albo ktoś mu papke z mózgu zrobił... A mi się widzi Stanisławie,że bolszewicy z obsesjami od "kolegów" Ci wymyślają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.12.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 W konstytucji powinien być zapis,żeby każdemu co wejdzie do koryta dać 5 samochodów,trzy domy,i ze trzy "osobiste asystentki".Niech ma! Mało? to 10 aut i 10 asystentek! Tylko, kurna, niech cokolwiek zrobi dobrego dla obywatela. A Ty myślisz, że przy tylu asystentkach będzie miał czas i ochotę, żeby chodzić na posiedzenia, że o czynieniu dobra nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.12.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 A ja myślę, że na PiS Bingo! A jej uzasadnienia są... Gdybym nie miała swoich poglądów, to po ich wysłuchaniu do końca życia głosowałabym nawet na samego diabła, byle przeciwko PiS! Ale mam własne, dziwnie zbieżne z moimi wnioskami płynącymi z rewelacji znajomej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broda79 10.12.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Broda... ja Cię już gdzieś widziałem... czy to nie Ty pamiętasz samootwierajace się drzwi do mieszkań ? Jasne że przystawili Tuskowi pistolet. Nawet dwa. I teraz cały świat na nas patrzy a Poznań zarabia. Po zakończeniu szczytu pan Jacek "przecież komisja etyki mnie uniewinniła" Kurski przekuje szczyt klimatyczny w Polsce w wielki sukces PiSu więc i wilk będzie syty i samoloty z Mongolii przylecą. Ino cesarz z rozwolnieniem zostanie jak Himilsbach z angielskim... PS. ja też nie A pisałem. Zwolennikiem PiSu nie jestem (choć głosowałem na nich) Za Tuskiem nie przepadam, ale uważam, ze taki układ sił (czyli PO i PIS na czele tabeli bez wzgledu na kolejność) jest dobry. Pozbywamy sie dzięki temu miernoty politycznej (ktorej niestety w ww klubach też nie brakuje.)jedno mnie wnerwia maksymalnie. Ze ani Kaczor ani Donald nie ustąpią. Mi to przypomina walkę o klocka w przedszkolu. Jak dzieci... Czekam z niecierpliwością, kiedy w Polsce będą w sejmie tylko te dwie partie... (pozbędziemy się większości komuchów). Pozdrawiam i proszę tylko nie pisać o mnie lewak (to z innej wypowiedzi) bo wtedy widać od razu, że ktoś jest ignorantem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts