bladyy78 05.12.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 W bielsku życzą sobie 1000-1200zł. Ja znalazłem przez firmę od której mam kupić oczyszczalnię za 800zł. Najlepiej podjedz sobie tam gdzie sprzedają oczyszczalnie oni maja swoich ludzi którzy mogą Ci to zrobić taniej. Oprócz operatu będziesz musiał jeszcze złożyć opłatę 215zł a u mnie dodatkowo ze względu ze woda będzie szła do potoku mam zapłacić jeszcze 230zł w sumie 450zł opłat za złożenie operatu w urzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 05.12.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Mozecie zdradzic ile kosztuje was operat? Do dziś jestem w szoku bo pani ze starostwa stwierdziła , że mogę zrobić to sam. Pomogła mi , wytłumaczyła i napisałem. 0,0,0, złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sliwaprz 06.12.2008 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Mozecie zdradzic ile kosztuje was operat? Do dziś jestem w szoku bo pani ze starostwa stwierdziła , że mogę zrobić to sam. Pomogła mi , wytłumaczyła i napisałem. 0,0,0, złotych. Pomogla Ci napiasc operat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sliwaprz 06.12.2008 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 A czy dostaliscie moze jakas gwarancje na Wasze oczyszczalnie? Dzieki i pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 06.12.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Pomogla Ci napiasc operat? Dokładnie tak-wszystko wytłumaczyła , potem dałem jej na brudno i ostatecznie złożyłem po poprawkach. Przeszło co chyba logiczne bez niczego. I nic nie chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 06.12.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 A czy dostaliscie moze jakas gwarancje na Wasze oczyszczalnie? Przemek Bodajże 3 lata ale nie mogę znaleźć kwitów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ubek 07.12.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 A czy dostaliscie moze jakas gwarancje na Wasze oczyszczalnie? Przemek Bodajże 3 lata ale nie mogę znaleźć kwitów. Tak, u mnie też 3 lata, właśnie minęły w czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sliwaprz 07.12.2008 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 A czy dostaliscie moze jakas gwarancje na Wasze oczyszczalnie? Przemek Bodajże 3 lata ale nie mogę znaleźć kwitów. Tak, u mnie też 3 lata, właśnie minęły w czerwcu. Kurde, tylko 3 lata za sprzecior wart kilkanascie tysiecy? Kupa plastiku, kilkanacie tysiakow i ylko 3 lata gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 08.12.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Kurde, tylko 3 lata za sprzecior wart kilkanascie tysiecy? Kupa plastiku, kilkanacie tysiakow i ylko 3 lata gwarancji? Bo tak naprawdę to może zepsuć sie tylko zewnętrzny sterownik. W samej oczyszczelni nie ma elementów mechanicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ubek 08.12.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A czy dostaliscie moze jakas gwarancje na Wasze oczyszczalnie? Przemek Bodajże 3 lata ale nie mogę znaleźć kwitów. Tak, u mnie też 3 lata, właśnie minęły w czerwcu. Kurde, tylko 3 lata za sprzecior wart kilkanascie tysiecy? Kupa plastiku, kilkanacie tysiakow i ylko 3 lata gwarancji? No ja mam chromonikiel a nie plastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ubek 08.12.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Kurde, tylko 3 lata za sprzecior wart kilkanascie tysiecy? Kupa plastiku, kilkanacie tysiakow i ylko 3 lata gwarancji? Bo tak naprawdę to może zepsuć sie tylko zewnętrzny sterownik. W samej oczyszczelni nie ma elementów mechanicznych. sterownik i pompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 08.12.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Witam Ja planuje zakup POŚ firmy Poliplast. Jest ktoś może kto ma tą oczyszczalnie i może parę słów napisać http://www.poliplast.pl/oczyszczalnie/home.php?my=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 08.12.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 sterownik i pompa Pompa jest wewnątrz skrzynki sterownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 08.12.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Witam Ja planuje zakup POŚ firmy Poliplast. Jest ktoś może kto ma tą oczyszczalnie i może parę słów napisać http://www.poliplast.pl/oczyszczalnie/home.php?my=2 Ja mam i działa Podczas pracy słychać kompresor, ale u mnie stoi pod płotem i nikomu to nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotruspan 08.12.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 mam poliplast ale jeszcze nie pracuje.wybrałem bo..serwis mam na miejscu,rozmowa dośc konkretna z serwisem i centralą.jak się sprawuje..zobaczymy jak uruchomię czyli jak się wprowadzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 15.10.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 podciągam więcej , więcej piszcie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 15.10.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Użytkujemy od ponad roku oczyszczalnię Halson - Śląsk. Bez większych problemów, coś tam było na początku z bakteriami i napowietrzaniem, ale dolali bakterii, przestawili napowietrzanie i jest OK. Jeśli chodzi o hałas, to w garażu jest mała pompka wydająca co pewien czas cichy mruczący dźwięk. W domu całkowicie niesłyszalne - nawet bezpośrednio przy drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwikm 10.02.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 WItam też poszukuję oczyszczlni bilogicznej.a co możecie powiedzieć na temat DELINA PRO 6?mój instalator twierdzi że u mnie będzie najlpesza.. co możecie o niej powieddziećz góry dziekuję za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 15.02.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 WItam też poszukuję oczyszczlni bilogicznej. a co możecie powiedzieć na temat DELINA PRO 6? mój instalator twierdzi że u mnie będzie najlpesza.. co możecie o niej powieddzieć z góry dziekuję za rady. Witam Każda oczyszczalnia na bazie osadu czynnego działa w podobny sposób. Ja użytkuję od 3 lat Bioeko na którą tu na tym forum wieszano psy. Na razie parę razy przytkał się pierwszy odpływ ale mój małż doskonale sobie z tym problemem radzi. Delfina nie znam wiem, .że ludziska chwalą sobie rotha i aquamatic. Trzeba patrzeć na jakość wykonania takiej oczyszczalni i czy blisko będziesz miał serwis jeżeli sam nie jesteś pomysłowym Dobromirem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwikm 16.02.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Chyba jednak zostanę przy Oczyszczalnia biologiczna Sotralentz SL BIO-DUO 6M jakoś mnie przekonali.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts