Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto moze polecic oczyszczalnie biologiczna?

sliwaprz

Recommended Posts

W bielsku życzą sobie 1000-1200zł.

Ja znalazłem przez firmę od której mam kupić oczyszczalnię za 800zł.

Najlepiej podjedz sobie tam gdzie sprzedają oczyszczalnie oni maja swoich ludzi którzy mogą Ci to zrobić taniej.

Oprócz operatu będziesz musiał jeszcze złożyć opłatę 215zł a u mnie dodatkowo ze względu ze woda będzie szła do potoku mam zapłacić jeszcze 230zł w sumie 450zł opłat za złożenie operatu w urzędzie :evil:

• Odpowiedzi 40
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A czy dostaliscie moze jakas gwarancje na Wasze oczyszczalnie?

Przemek

Bodajże 3 lata ale nie mogę znaleźć kwitów. :evil:

Tak, u mnie też 3 lata, właśnie minęły w czerwcu.

Kurde, tylko 3 lata za sprzecior wart kilkanascie tysiecy? Kupa plastiku, kilkanacie tysiakow i ylko 3 lata gwarancji?

A czy dostaliscie moze jakas gwarancje na Wasze oczyszczalnie?

Przemek

Bodajże 3 lata ale nie mogę znaleźć kwitów. :evil:

Tak, u mnie też 3 lata, właśnie minęły w czerwcu.

Kurde, tylko 3 lata za sprzecior wart kilkanascie tysiecy? Kupa plastiku, kilkanacie tysiakow i ylko 3 lata gwarancji?

No ja mam chromonikiel a nie plastik

• 10 months później...
Użytkujemy od ponad roku oczyszczalnię Halson - Śląsk. Bez większych problemów, coś tam było na początku z bakteriami i napowietrzaniem, ale dolali bakterii, przestawili napowietrzanie i jest OK. Jeśli chodzi o hałas, to w garażu jest mała pompka wydająca co pewien czas cichy mruczący dźwięk. W domu całkowicie niesłyszalne - nawet bezpośrednio przy drzwiach.

• 1 year później...
WItam też poszukuję oczyszczlni bilogicznej.

a co możecie powiedzieć na temat DELINA PRO 6?

mój instalator twierdzi że u mnie będzie najlpesza.. co możecie o niej powieddzieć

z góry dziekuję za rady.

Witam

Każda oczyszczalnia na bazie osadu czynnego działa w podobny sposób. Ja użytkuję od 3 lat Bioeko na którą tu na tym forum wieszano psy. Na razie parę razy przytkał się pierwszy odpływ ale mój małż doskonale sobie z tym problemem radzi. Delfina nie znam wiem, .że ludziska chwalą sobie rotha i aquamatic. Trzeba patrzeć na jakość wykonania takiej oczyszczalni i czy blisko będziesz miał serwis jeżeli sam nie jesteś pomysłowym Dobromirem.

pozdrawiam