zaborowm 21.10.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Chcę kupić matę do hydromasażu z ozonowaniem. Obecnie zastanawiam się nad wyborem pomiędzy produktem firmy Ozonomatic i BioComfort. Czy ktoś ma w tym względzie doświadczenia? BioComfort mogę kupić o 1000 złotych taniej niż Ozonomatic. Na razie jest to dla mnie główny atut. Najbardziej zależy mi jednak na skuteczności tego urządzenia - zwłaszcza w dziedzinie bólów kręgosłupa, odprężania, ujędrniania i walki z cellulitem. Czekam na waszą pomoc.... Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 21.10.2003 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Ale się dajesz nabrać na śliczne bąbelki...aby miało to moc rehabilitacyjną,to musi mieć POWER,a nie bulgotki wanienne...Lepiej kupić super końcówkę do prysznica-ta ma przynajmniej wigor... pozdr-ziaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 21.10.2003 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Ale się dajesz nabrać na śliczne bąbelki...aby miało to moc rehabilitacyjną,to musi mieć POWER,a nie bulgotki wanienne...Lepiej kupić super końcówkę do prysznica-ta ma przynajmniej wigor... pozdr-ziaba konkretniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 21.10.2003 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Ziaba, nie masz racji. Ja posiadam to urządzenie firmy Ozonomatic. I uważam że jest warte swojej ceny. To nie są same bąbelki jak piszesz. Masz tam 5 programów rehabilitacyjnych a każdy z nich możesz dodatkowo dać z ogrzewaną wodą, ozonem, na trzy rodzaje mocy. Wybór dowolny. Obie z córką używamy tego bardzo chętnie a mój ślubny gdy jest bardzo zmęczony albo dokucz mu kręgosłup. Oczywiście w każdej chwili możesz włączyć sobie zwykłe bąbelki tylko i wyłącznie dla samej przyjemności poleżenia w wannie i zrelaksowania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.10.2003 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Biocomfort wychodzi znacznie taniej - przyznam, że to wymarudziłam, bo wychodził nawet drożej. Mam nadzieję, że to porównywalne produkty. Sprzedawcy oczywiście, każdy z osobna, wskazuja na swój produkt, jako lepszy, najlepszy... Czy ktoś ma doświadczenia z BioComfortem? Zaczyna mi wracać wiara w ten sprzęt. Nawet jeśli to efekt placebo, to jest i tak ważne, a mi się zaczynało tracić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts