Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Maty do Hydromasa?u

zaborowm

Recommended Posts

Chcę kupić matę do hydromasażu z ozonowaniem. Obecnie zastanawiam się nad wyborem pomiędzy produktem firmy Ozonomatic i BioComfort. Czy ktoś ma w tym względzie doświadczenia? :roll:

BioComfort mogę kupić o 1000 złotych taniej niż Ozonomatic. Na razie jest to dla mnie główny atut.

Najbardziej zależy mi jednak na skuteczności tego urządzenia - zwłaszcza w dziedzinie bólów kręgosłupa, odprężania, ujędrniania i walki z cellulitem.

Czekam na waszą pomoc....

Gosia

Ziaba, nie masz racji. Ja posiadam to urządzenie firmy Ozonomatic. I uważam że jest warte swojej ceny. To nie są same bąbelki jak piszesz. Masz tam 5 programów rehabilitacyjnych a każdy z nich możesz dodatkowo dać z ogrzewaną wodą, ozonem, na trzy rodzaje mocy. Wybór dowolny. Obie z córką używamy tego bardzo chętnie a mój ślubny gdy jest bardzo zmęczony albo dokucz mu kręgosłup. Oczywiście w każdej chwili możesz włączyć sobie zwykłe bąbelki tylko i wyłącznie dla samej przyjemności poleżenia w wannie i zrelaksowania się :)

Biocomfort wychodzi znacznie taniej - przyznam, że to wymarudziłam, bo wychodził nawet drożej. Mam nadzieję, że to porównywalne produkty. Sprzedawcy oczywiście, każdy z osobna, wskazuja na swój produkt, jako lepszy, najlepszy...

Czy ktoś ma doświadczenia z BioComfortem?

Zaczyna mi wracać wiara w ten sprzęt. Nawet jeśli to efekt placebo, to jest i tak ważne, a mi się zaczynało tracić.