arkbud 02.12.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Jakie sa wasze doswiadczenia z bankami z tego zestawienia, ktory mozecie polecic jako najbardziej przyjazny http://i44.photobucket.com/albums/f13/arecki1338/kredyty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1977 02.12.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Ja ubiegam sie teraz o kredyt w PLN w Millenium. Wiem, ze marze jeszcze mozna stargowac...A goldenegg to chyba cos na ksztalt open finance czy expandera, czyli doradcy finansowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadimusic 03.12.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 A w jakim stanie zaawansowania jest inwestycja i jak duży jest wkład własny? - ma to często wpływ na wysokość marży w różnych bankach. W poniższym linkuhttp://www.bankbps.pl/upload/tabela_oprocent_43056b4bda.pdf.pdfna stronie 4 jest tabela - polecam lekturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkbud 03.12.2008 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 stan surowy otwarty, mysle ze to gdzies tak okolo 45% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadimusic 03.12.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 No to marża 1,1% niżej niż wszystkie wymienione w powyższej tabeli.trzeba tylko z nimi wynegocjować aby odpuścili obowiązkowe ubezpieczenie kredytobiorcy na życie, bo inaczej się nie będzie opłacać. Jest to możliwe bo mi się udało. Sposób wyliczenia wiboru też jest w tym banku korzystny - średnia z całego miesiąca poprzedzającego okres rozliczeniowy.Nie jestem pracownikiem tego banku dodam, ale wziąłem w nim kredyt - jest to bank mało znany, niewielkie placówki, przez co kontakt z klientem jest dużo lepszy niż przez infolinię czy w bankach gdzie kolejki kredytobiorców wymuszają pobieżne ich traktowanie.Wady to prowizja 1% i szybsza spłata darmowa dopiero po 5 latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts