Nikula 02.12.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Witam, niedawno złożyłam dość duże zamówienie na kupno płytek ceramicznych, umywalek, toalet etc. Dziś przyszedł transport i była to dość duża partia zatem podpisałam glejt i po wniesieniu na spokojnie zaczęłam oglądać płytki i np z firmy paradyż z płytek na podłogę spora większość 40-50% wszystkich jest uszkodzona (kanty są obite). Oczywiście pojadę to zareklamować i oczekuję że mi wymienią te płytki ale czy mogę też żądać aby wymiana była z tej konkretnej partii, z której jest reszta dobrych płytek na podłogę, a jeśli się nie zgodzą to czy mogę żądać, że mają mi wszystkie wymienić, aby była ta sama data produkcji? Proszę odpiszcie jakie mam prawa w takiej sytuacji, jeśli chodzi o wymianę płytek uszkodoznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts