Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

i jak tu żyć...?

ewasuw

Recommended Posts

Gość M@riusz_Radom

PS.2 nie wiem czy dobrze zrozumiałem - jeśli źle wyprowadź mnie z błędu, ale wydaje mi się że jesteś gotów zaryzykować twarz dla swoich poglądów.

To chyba oczywiste. Jeśli w coś wierzę to trwam w tym do czasu, kiedy ktoś lub coś nie uświadomi mi, że jestem/byłem w błędzie. Ile jest warte słowo człowieka, który zmienia je w zależności od okoliczności ?

• Odpowiedzi 108
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

niech mnie ktoś przytuuuuli... :(

przytulam a jak trzeba będzie kopnąc problemy w dupę to służę dynamicznym wykopem

dołączam się :)

ps szczerość szczerością, ale ja dobijania lezącego nie lubię.

nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale to co własnie napisałaś nie jest dowodem na to co myślisz. Ba, myślisz dokładnie odwrotnie a piszesz to co piszesz bo ulegasz psychologii tłumu i owczo pędzisz za liderami forum czyli tymi którzy maja najwięcej postów.

ech, jak to się człowiekowi od razu lżej robi jak się nawymądrza...

niech mnie ktoś przytuuuuli... :(

przytulam a jak trzeba będzie kopnąc problemy w dupę to służę dynamicznym wykopem

dołączam się :)

ps szczerość szczerością, ale ja dobijania lezącego nie lubię.

nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale to co własnie napisałaś nie jest dowodem na to co myślisz. Ba, myślisz dokładnie odwrotnie a piszesz to co piszesz bo ulegasz psychologii tłumu i owczo pędzisz za liderami forum czyli tymi którzy maja najwięcej postów.

ech, jak to się człowiekowi od razu lżej robi jak się nawymądrza...

mea culpa mea maxima culpa

:wink: :wink:

tym niemniej smiem przypuszczać iż twoje cyt nawymadrzanie sie nie jest niczym innym iz właśnie uleganiem owczemu pędowi do wykazania swej absolutnej niezależności sądów oraz szczerości niezaleznie od tzw. kontekstu.

no

8)

Och Nefer wybacz mi moją arogancję. Proszę. Przyznam się bez bicia iż przez moment sądziłam iż jestem liderem owego owczego pędu, a tu sie okazuje, że jestem tylko jego nieświadomym uczestnikiem.

Z dwojga złego wolę owczy pęd w kierunku wspierania niż kopania. Więc dalej pędzę po owczemu.