Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt rozbudowy domu - ile kosztuje

aneta6

Recommended Posts

• 2 years później...
Ja w ubiegłym roku zapłaciłem 1900zł za projekt nadbudowy poddasza i zmiany dachu z kopertowego na dwuspadowy , 50zł plan zagospodarowania przestrzennego, 400zł mapki u geodety.

Cena bardzo atrakcyjna przy założeniu, że projekt zawierał obliczenia i detale zbrojenia trzpieni w ścianie kolankowej, obliczenia krokwi dachowych, brał udział w projekcie konstruktor, który określił nośność istniejącego stropu poddasza.

Proszę nie traktować ceny jako głównego czynnika przy wyborze projektanta.

Osoby zainteresowane tym, jak powinien wyglądać projekt, prosze o kontakt: 501 897 771.

• 3 months później...
  • 2 weeks później...
Witam,

Poszukuje namiaru na jakiegoś projektanta z Wrocławia i okolic, który za rozsądną cenę zrobiłby projekt na przebudowę domu posiada ktoś może takowego, ew. dane kontaktowe ?

Słyszałem, że ten jest niezły, pomagał koledze spod Wrocławia, znalazłem go w jakimś katalogu

Adres

Marcin Kucharski

Tel. 71 325 51 16

link do strony

• 1 month później...
  • 3 months później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
Dzięki Monika , znajomka nie mam - niestety.

U mnie "biednieszy" region , może ktoś się odezwie z okolic nim sam będę musiał poszukać.

Witam szukam projektanta który wykona mi projekt dobudowania schodów na 1 piętro z niezależnym wejściem.

Chodzi mi dokładnie o wyodrębnienie niezależnego mieszkania i niestety dla samych schodów i drugiej bramy muszę się starać o pozwolenie na budowę.Nieruchomość ta posiada własne ujście wody (studnia),szambo,jedyne co muszę zamontować z nowych instalacji to licznik na prąd.

Proszę o oferty i cenę za w/w projekt z opracowaniami potrzebnymi do uzyskania pozwolenia na rozbudowę.

Pozdrawiam.

Adres:[email protected]

• 6 months później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 1 year później...
  • 1 month później...
  • 8 months później...