aasienkaaa 15.06.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 U mnie domek ok. 1250 cm x 1350cm + dobudowa klatki schodowej + inwentaryzacja RAZEM 3000 zł + geodeta i mapki (po znajomości) 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Projektant KM-C 11.01.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Ja w ubiegłym roku zapłaciłem 1900zł za projekt nadbudowy poddasza i zmiany dachu z kopertowego na dwuspadowy , 50zł plan zagospodarowania przestrzennego, 400zł mapki u geodety. Cena bardzo atrakcyjna przy założeniu, że projekt zawierał obliczenia i detale zbrojenia trzpieni w ścianie kolankowej, obliczenia krokwi dachowych, brał udział w projekcie konstruktor, który określił nośność istniejącego stropu poddasza. Proszę nie traktować ceny jako głównego czynnika przy wyborze projektanta. Osoby zainteresowane tym, jak powinien wyglądać projekt, prosze o kontakt: 501 897 771. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciseq 23.04.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Witam, Poszukuje namiaru na jakiegoś projektanta z Wrocławia i okolic, który za rozsądną cenę zrobiłby projekt na przebudowę domu posiada ktoś może takowego, ew. dane kontaktowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jok007 05.05.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Witam, Poszukuje namiaru na jakiegoś projektanta z Wrocławia i okolic, który za rozsądną cenę zrobiłby projekt na przebudowę domu posiada ktoś może takowego, ew. dane kontaktowe ? Słyszałem, że ten jest niezły, pomagał koledze spod Wrocławia, znalazłem go w jakimś katalogu Adres Marcin Kucharski Tel. 71 325 51 16 link do strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdrianRumia 12.06.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Witam wszystkich, chciałbym odnowić wątek i zapytać się, jakie są aktualne stawki za projekty rozbudowy/dobudowy. Potrzebuję projekt architektoniczny dobudowy około 50m2 oraz projekt elewacji. Ile mniej więcej coś takiego może kosztować? Dobudowa do domu z lat 80tych, wolnostojacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek65w 29.09.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 WitamTo i ja dopytam o obecne koszta.Przebudowa , raczej nadbudowa (obecnie ok. 60/2) , zmiana dachu , elewacja.Chatka z lat 80 , rejon - okolice Łodzi.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 09.10.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 u nas jeden projektant powiedział 5000 zł (inwentaryzacja i zmiana dachu), a drugi wziął za to samo 2500 zł (fakt, że znajomy i fakt, że mieszkał trzy domy dalej) - normalnie wziął by 3500 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek65w 17.10.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dzięki Monika , znajomka nie mam - niestety.U mnie "biednieszy" region , może ktoś się odezwie z okolic nim sam będę musiał poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jcl9996 26.11.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Dzięki Monika , znajomka nie mam - niestety. U mnie "biednieszy" region , może ktoś się odezwie z okolic nim sam będę musiał poszukać. Witam szukam projektanta który wykona mi projekt dobudowania schodów na 1 piętro z niezależnym wejściem. Chodzi mi dokładnie o wyodrębnienie niezależnego mieszkania i niestety dla samych schodów i drugiej bramy muszę się starać o pozwolenie na budowę.Nieruchomość ta posiada własne ujście wody (studnia),szambo,jedyne co muszę zamontować z nowych instalacji to licznik na prąd. Proszę o oferty i cenę za w/w projekt z opracowaniami potrzebnymi do uzyskania pozwolenia na rozbudowę. Pozdrawiam. Adres:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Projektant KM-C 06.06.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Jeśli budynek jest w okolicach Warszawy, zapraszamy do naszej pracowni. 501 897 771 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk-yacht 25.07.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Witam wszystkich na forum. Poszukuję pracowni projektowej do wykonania dokumentacji przebudowy całej powierzchni parterowej domu, na mały lokal gastronomiczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel Nowak 08.08.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Znam fajna ekipę z Gliwic, która może się tym zająć Sprawdź ich stronę http://www.eran.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek271 09.05.2016 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 jest może ktoś z okolic pruszkowa kto może zrobic projekt rozbudowy domu (dostawienie obok małego budynku) 43m2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Sitarz 09.07.2016 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 witam Wykonuję tego typu projekty w kwocie ok 3-3,5tys zł netto. Projekt zawierać powinien: inwentaryzację, ocenę stanu technicznego obiektu, projekt adaptacji, obliczenia konstrukcyjne. Pozdrawiam Cyan [moderowano - reklama] Witam. Proszę o kontakt w sprawie wykonania projektu. Ewa S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek1989_204 23.03.2017 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Witam. Chcialem sie dowiedziecjaki koszt planu dobudowy lazienki kotlowni pokoju i piddasze uzytkowe tyle ze strop nie bylby lany tylko belki o plyta osb czy cos takiego jest wgl mozliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts