mjc2 03.12.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Od 3 tyg. (mieszkamy od 20.09.08) coś dziwnego wdaje dźwięki podobne do wbijania młotkiem gwoździ w ścianę. Dzieje się to na poddaszu. Są to dość głośne dźwięki, które mnie niepokoją. Jedna seria trwa ok. 1h. i są to rytmiczne uderzenia. Mąż podejrzewa korniki, ale dom jest nowy Proszę o jakieś podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.12.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Korniki ? Nawet byście ich nie usłyszeli :) Koniki nie mają młotków :)Chyba, że opierniczyły już pół wieźby i właśnie się załamuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cienki66 03.12.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Dzięcioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 03.12.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 ... http://pl.wikipedia.org/wiki/Poltergeist ... ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubek2002 03.12.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 KOŁATEK DOMOWY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 03.12.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 może jakiś majster na strychu został ? jako fan Sapkowskiego powiedział bym że pukacz, ale one żyją w jaskiniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 03.12.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Od 3 tyg. (mieszkamy od 20.09.08) coś dziwnego wdaje dźwięki podobne do wbijania młotkiem gwoździ w ścianę. Dzieje się to na poddaszu. Są to dość głośne dźwięki, które mnie niepokoją. Jedna seria trwa ok. 1h. i są to rytmiczne uderzenia. Mąż podejrzewa korniki, ale dom jest nowy Proszę o jakieś podpowiedzi. To jest zapomniany fachowiec... Proszę, wypuście go albo dokarmiajcie to się uspokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 03.12.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 może koledzy zamknęli kogoś w zabudowie z karton-gipsu ? i gość walczy o życie na poddaszu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 03.12.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Od 3 tyg. (mieszkamy od 20.09.08) coś dziwnego wdaje dźwięki podobne do wbijania młotkiem gwoździ w ścianę. Dzieje się to na poddaszu. Są to dość głośne dźwięki, które mnie niepokoją. Jedna seria trwa ok. 1h. i są to rytmiczne uderzenia. Mąż podejrzewa korniki, ale dom jest nowy Proszę o jakieś podpowiedzi. To jest zapomniany fachowiec... Proszę, wypuście go albo dokarmiajcie to się uspokoi piątka! mieliśmy ten sam pomysł w tym samym czasie ! nie jesteś zodiakalnym Bykiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek25077 03.12.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Po tytule tematu myślałem ze coś zbereźnego Miałem napisać, że jak słychać "stukanie" to znaczy ze jest zdrowie Pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubek2002 03.12.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Po tytule tematu myślałem ze coś zbereźnego Miałem napisać, że jak słychać "stukanie" to znaczy ze jest zdrowie Pozdro !!! hhahahhahahhaha to chyba pukanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 03.12.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Od 3 tyg. (mieszkamy od 20.09.08) coś dziwnego wdaje dźwięki podobne do wbijania młotkiem gwoździ w ścianę. Dzieje się to na poddaszu. Są to dość głośne dźwięki, które mnie niepokoją. Jedna seria trwa ok. 1h. i są to rytmiczne uderzenia. Mąż podejrzewa korniki, ale dom jest nowy Proszę o jakieś podpowiedzi. u nas stuka troszkę ogrzewanie. nie wiem dlaczego, ale gdy piec sie w nocy wyłącza to słychać takie równomierne dźwięki. Na początku myśleliśmy że to kaloryfery (bo te zwykłe w momencie zmiany temperatury - czyli ochładzania gdy wszystko inne cichnie) bo takowe sobie postukują, ale mamy takie co mają nie stukać. Po dokładnym obejściu chałupy okazało się że gdy piec zasypia to zaczyna sobie w ten sposób pochrapywać. I to się niesie w nocy po całej chałupie. Reasumując: 1) może to wcale nie na poddaszu 2) jak stuka to trzeba wtedy zrobić dokładny obchód, osłuchać wszelkie instalacje, itp, itd. 3) jak nic nie działa to olać lub wezwać egzorcystę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 dach osiada ... u nas też stuka, trzeszczy ...full wypas- duuuużo dźwięków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remekb 03.12.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Na terenie Lubina czuc/slychac w domach prace przygotowujace wyrobisko w kopalni. Odpala sie wtedy kilkanascie-kilkadziesiat ladunkow w odstepach ok 1 sekundy. Czasami masz wrazenie ze slyszysz wlasnei jakies bardzo regularne stukanie. Tylko raczej nie trwa to okolo godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.12.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 ... Proszę o jakieś podpowiedzi. duchiiii ...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.12.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Kto obejrzał "Sierociniec" to wie co tam puka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 zamierzałam, ale to teraz już nie obejrze, bo bede sie sama bała w nocy do łazienki iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 03.12.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Od 3 tyg. (mieszkamy od 20.09.08) coś dziwnego wdaje dźwięki podobne do wbijania młotkiem gwoździ w ścianę. Dzieje się to na poddaszu. Są to dość głośne dźwięki, które mnie niepokoją. Jedna seria trwa ok. 1h. i są to rytmiczne uderzenia. Mąż podejrzewa korniki, ale dom jest nowy Proszę o jakieś podpowiedzi. a słyszysz głosy ? bo ja razem ze stukaniem słyszę głosy...mnóstwo głosów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.12.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 zamierzałam, ale to teraz już nie obejrze, bo bede sie sama bała w nocy do łazienki iść Nic z tego - nie powiem CI o co chodzi, ale obejrzyj koniecznie - od kilku lat nie widziałam tak dobrego filmu. NIe będziesz sie bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.12.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Od 3 tyg. (mieszkamy od 20.09.08) coś dziwnego wdaje dźwięki podobne do wbijania młotkiem gwoździ w ścianę. Dzieje się to na poddaszu. Są to dość głośne dźwięki, które mnie niepokoją. Jedna seria trwa ok. 1h. i są to rytmiczne uderzenia. Mąż podejrzewa korniki, ale dom jest nowy Proszę o jakieś podpowiedzi. a słyszysz głosy ? bo ja razem ze stukaniem słyszę głosy...mnóstwo głosów... Najgorzej jak sie ma spragnionych znajomych w okolicy, co ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts