Tomkii 04.12.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 jak w słoneczne popołudnia, dzięcioł - ani chybi ... U mnie stukaja ptaki na dachu. Rozbijają orzechy włoskie. Zjawisko ustaje (widocznie kończą się możliwości znalezienia orzechów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barzuc 04.12.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 jak w słoneczne popołudnia, dzięcioł - ani chybi ... U mnie stukaja ptaki na dachu. Rozbijają orzechy włoskie. Zjawisko ustaje (widocznie kończą się możliwości znalezienia orzechów). Zjawisko powróci - za rok. Ptaszyska wbrew pozorom (czasem "niestety") to inteligentne bestie i jak raz czegoś się nauczą to będą powtarzały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 04.12.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Czy wszyscy słysza to stukanie..? Jesli pojedyncza osoba moze to też świadczyć o patologii narządu słuchu... Spowodowane jest to często nadciśnieniem i tzw. słyszalne stukanie powodowane jest pulsem serca. Najczęściej objawia się w pozycji leżącej i często jest zjawiskiem jednostronnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 04.12.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Kurcze a moze to komornik sie dobija do was... nie ignorujcie go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 04.12.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Dowcip z taaaaaką brodą mi sie przypomniał.. U szewca. Synek: mamusiu, co tak stuka?Mama: a nic, synku, tatuś kopyta wyciąga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 04.12.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 U szewca. Synek: mamusiu, co tak stuka? Mama: a nic, synku, tatuś kopyta wyciąga... No Mirek teraz to pojechales. Kurde ale sie usmialem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinoc 04.12.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 No ja też cały dom zwiedziłem kiedyś ,stukało i stukało, no i wyczaiłem "poltergeista" Kawki znoszą orzechy na betonową czapkę komina i stukaja, a dźwięk niesie sie przewodami wentylacyjnymi po całym domu. Jak mam gosci to z doskonale obojetną mina stwierdzam: O! dziadek przyszedł i stuka, nie lubi obcych w domu ( dziadkowi odeszło sie 15 lat temu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjc2 04.12.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Nie tylko ja to słyszę... Dziś rano kumpel męża i m. zlokalizowali źródło. Niestety rozczaruję Was. Trywialnie... rura z gorąca wodą. M. nie ma czasu, (DZień Górnika dziś!) ale weźmie się do to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Kochani!!! Poprawiliści mi humor. Przeczytanie Waszych wypowiedzi o tej porze to dobrze rozpoczęty dzień. Sprawdzę wszystkie możliwości i obejrzę "Sierociniec". Co do prawdopodobnych koncepcji, to raczej nie więźba (była zrobiona rok temu) bo zbyt regularne stukanie i zbyt długie, odgłosy kopalniane też nie (małż jest górnikiem strzałowym, zna się więc chyba ) Pozostają duchy albo piec. Niemniej dzięki za twórczy wkład w rozwiązanie problemu . Muszę tylko powstrzymać mężą przed próbą rozbiórki poddasza, bo zamierza do tego przystąpić Stukać nie przestanie, ale będzie weselej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 07.12.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 mowilam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.12.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Kto obejrzał "Sierociniec" to wie co tam puka... obejrzałam ...już wiem, co mu tam puka a przy okazji ... polecam obejrzeć - fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 07.12.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 un dos tres -toca la pared... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.12.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Kto obejrzał "Sierociniec" to wie co tam puka... obejrzałam ...już wiem, co mu tam puka a przy okazji ... polecam obejrzeć - fajny A widziałam pani ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts