lukasz_p 03.12.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Witam serdecznie, polecam dostawcę więźby - Pana Grzegorza Skorupę z Iłownicy koło Bielska-Białej za pozwoleniem podaję namiary: tel. 608 360 601 e-mail: [email protected] dostarczone w dniu dzisiejszym drewno na więźbę b. dobrej jakości, cena też ok... ale najważniejsze - to chyba najuczciwszy człowiek jakiego spotkałem w trakcie budowy - więźba zamówiona e-mai'em (po wcześniejszej rozmowie telefonicznej), miała byc symbolicznza zaliczka, nie dotarłem jednak do Iłownicy na czas, w koncu bez zaliczki więźba dotarła do mnie na budowę w dniu i godzinie uzgodnionej z Panem Grzegorzem, jej jakość jest o wiele więcej niż dobra, a kubatura obliczona co do mm!!! naprawddę POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdyby wszyscy dostawcy i wykonawcy tacy byli byłyby wyłacznie "białe ksiegi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_p 12.12.2008 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 podciągam gdyby ktoś z południa zastanawiał się gdzie zamówić więźbę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_p 01.01.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_p 08.02.2009 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_p 24.02.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts