marcelxd2004 13.04.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Z tym prawem to jakaś paranoja.Żebym na własnej działce nie mogła dokonać dowolnej zmiany?Z tego co tu czytam to wnioskuję że mnie to raczej zamkną lub każą wyburzyć,bo nie wiem czy mi jakiś projekt zamienny pomoże.Przy wylewaniu fundamentów powiększyliśmy garaż żeby tam zrobić kotłownię w efekcie czego zmienił się dach i oczywiście powierzchnia domu. Oczywiście KB stwierdził że nic się nie dzieję,na koniec budowy przed odbiorem zrobimy projekt zamienny i będzie ok,ale teraz to już się boję ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 15.04.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Jak się zrobi to jest problem ale jak się nie zrobi to już problemu nie ma. Moim zdaniem taras nie jest zmianą istotną Ja miałem to samo z przydomową oczyszczalnia ścieków tzn. z kierunkiem rozcieńczaczy były w inną stronę. Musiałem zrobić projekt zamienny zaczekać miesiąc i po problemie. Dobrze, że geodeta nie zaznacza podjazdów bo tez zrobiłem małą zmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts