Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poprawność polityczna na forum

frykow

Recommended Posts

A czemu "polityczna"?

Ja oczywiście rozumiem, że słowa d.u.p.a oraz z.ł.o.d.z.i.e.j mogą się z polityką kojarzyć..... :lol:

ło tem samem pomyślałem, a tu już napisane. :D

a swoją drogą dobrze byłoby wiedzieć która doopa jest polityczna , bo to drugie, to jak w matemetyce: nie kazdy z Łodziey jest politykiem, ale za to kazdy polityk... :D

słuchajcie, a moze założyć watek, gdzie każdy może się wyinwektywić ? Oczywiscie na własną odpowiedzialność :lol:

czasem takie mięcho mi się ciśnie na klawiaturę ze aż klawisze strzelają 8)

PS. mam ochotę przeprowadzić wściekły atak - bez znaczenia na kogo, wściekłe ataki są teraz w modzie... 8)

słuchajcie, a moze założyć watek, gdzie każdy może się wyinwektywić ? Oczywiscie na własną odpowiedzialność :lol:

czasem takie mięcho mi się ciśnie na klawiaturę ze aż klawisze strzelają 8)

PS. mam ochotę przeprowadzić wściekły atak - bez znaczenia na kogo, wściekłe ataki są teraz w modzie... 8)

Możesz sobie nawet pizda napisać :D

a jak Cię ktoś zdenerwuje, to się nie krępuj i powiedz mu wprost "spierdalaj".

http://forum.muratordom.pl/d-upa-d-upa-d-upa,t118008.htm

eee tam... tam jest soft :cry: ja chcę hard 8) Nawet pupa tam się nie da napisać ;)

to napisz "ɐdnp" i przekręć monitor do góry nogami :D

gadaj jakes to zrobił.

a tak serio. Moja zona pisze na forum dla bab i tam mają pomyje czyli forum gdzie można pokurwić i popiździć ile wlezie. A tu koedukacyjnie ale grzecznie... Przychylam sie do prośby mikolaika - też bym chciał mięchem ponapierdalać 8)

Ponury po naszej stronie!!!!

Mikołaj też ;)

Proszę jednak o rozwagę - liczę na opamiętanie w nerwach i powściągliwość właściwą istotom rozumnym ;)

Przypominam też, że obowiązuje zarówno Regulamin, jak i zasady współżycia społecznego [nie rób drugiemu między drzwi czy jakoś tak :roll:]

oraz że osoby zniesmaczone wulgaryzmami mogą zawsze zwrócić się do moderatorów

uzasadnione prośby o interwencję będą uwzględniane, a nadmierne bądź przeszkadzające w czytaniu wątków przeklinanie będzie usuwane

mięsa używam wyłącznie jako środek ekspresji majacy na celu podkreślenie dosadności słów wcześniej powiedzianych. Generalnie jak wzmacniam to interlokutor (czy tam interlokator :)) już i tak dawno poczuł co mam mu czułego do powiedzenia :)

Nadużywanie sprawia że kwieciste słowa tracą swą moc sprawczą ;) A już po próżnicy to tylko jako "próba mikrofonu" ;)

dupa

Sprawdzam, czy się uda bo dotychczas d zmieniało się w p i wychodziła... :roll: