frykow 03.12.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Chciałbym ci ja napisać: "d u p a , a nie z ł o d z i ej".. a co wychodzi: dupa, a nie złodziej No ja nie mogę. Może jeszcze wszystkie zaimki ocenzurować, bo jak można to kogoś "per ty" mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 To pisz doopa i po klopocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 04.12.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 A czemu "polityczna"? Ja oczywiście rozumiem, że słowa d.u.p.a oraz z.ł.o.d.z.i.e.j mogą się z polityką kojarzyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.12.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 A czemu "polityczna"? Ja oczywiście rozumiem, że słowa d.u.p.a oraz z.ł.o.d.z.i.e.j mogą się z polityką kojarzyć..... ło tem samem pomyślałem, a tu już napisane. a swoją drogą dobrze byłoby wiedzieć która doopa jest polityczna , bo to drugie, to jak w matemetyce: nie kazdy z Łodziey jest politykiem, ale za to kazdy polityk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 04.12.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 słuchajcie, a moze założyć watek, gdzie każdy może się wyinwektywić ? Oczywiscie na własną odpowiedzialność czasem takie mięcho mi się ciśnie na klawiaturę ze aż klawisze strzelają PS. mam ochotę przeprowadzić wściekły atak - bez znaczenia na kogo, wściekłe ataki są teraz w modzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 04.12.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 słuchajcie, a moze założyć watek, gdzie każdy może się wyinwektywić ? Oczywiscie na własną odpowiedzialność czasem takie mięcho mi się ciśnie na klawiaturę ze aż klawisze strzelają PS. mam ochotę przeprowadzić wściekły atak - bez znaczenia na kogo, wściekłe ataki są teraz w modzie... Możesz sobie nawet pizda napisać a jak Cię ktoś zdenerwuje, to się nie krępuj i powiedz mu wprost "spierdalaj". http://forum.muratordom.pl/d-upa-d-upa-d-upa,t118008.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 04.12.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 eee tam... tam jest soft ja chcę hard Nawet dupa tam się nie da napisać Edit. Nosz ten automat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 04.12.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 eee tam... tam jest soft ja chcę hard Nawet pupa tam się nie da napisać to napisz "ɐdnp" i przekręć monitor do góry nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.12.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 eee tam... tam jest soft ja chcę hard Nawet pupa tam się nie da napisać to napisz "ɐdnp" i przekręć monitor do góry nogami gadaj jakes to zrobił. a tak serio. Moja zona pisze na forum dla bab i tam mają pomyje czyli forum gdzie można pokurwić i popiździć ile wlezie. A tu koedukacyjnie ale grzecznie... Przychylam sie do prośby mikolaika - też bym chciał mięchem ponapierdalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 04.12.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 http://forum.muratordom.pl/post2912170.htm#2912170 Ponury po naszej stronie!!!! pupa pupa pupa i łydka też!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.12.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Ponury po naszej stronie!!!! Mikołaj też Proszę jednak o rozwagę - liczę na opamiętanie w nerwach i powściągliwość właściwą istotom rozumnym Przypominam też, że obowiązuje zarówno Regulamin, jak i zasady współżycia społecznego [nie rób drugiemu między drzwi czy jakoś tak ] oraz że osoby zniesmaczone wulgaryzmami mogą zawsze zwrócić się do moderatorów uzasadnione prośby o interwencję będą uwzględniane, a nadmierne bądź przeszkadzające w czytaniu wątków przeklinanie będzie usuwane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.12.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 aha - czyli troche można. dobra. kto sie nie boi Ponurego i pojedzie sobie takim ładnym miesiwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 04.12.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 mięsa używam wyłącznie jako środek ekspresji majacy na celu podkreślenie dosadności słów wcześniej powiedzianych. Generalnie jak wzmacniam to interlokutor (czy tam interlokator ) już i tak dawno poczuł co mam mu czułego do powiedzenia Nadużywanie sprawia że kwieciste słowa tracą swą moc sprawczą A już po próżnicy to tylko jako "próba mikrofonu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.12.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 o kurcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 04.12.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 o kurwa ale zajebiście i można nawet dupę przez duże DE napisać próba mikrofonu to była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2008 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 dupa Sprawdzam, czy się uda bo dotychczas d zmieniało się w p i wychodziła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.12.2008 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 znaczy, że tu już można napisać: dziewiąte - nie pożądaj żony bliźniego twego nadaremnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 08.12.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 może zrobić jakiś słownik politycznie poprawnych określeń np: grubas - upośledzony horyzontalnie głupek - inteligentny inaczej dupa - miejsce styku ciała z siedziskiem przekleństwa: k***a mać - panienka lekkich obyczajów mać itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.12.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 grubas - głos śpiewającego oficera GRU [na przesłuchaniu u konkurencji: "wyśpiewasz nam wszystko !!!"] głupek - łupek słabej jakości [gów...ny] dupa - miejsce, gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 08.12.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 grubas - głos śpiewającego oficera GRU [na przesłuchaniu u konkurencji: "wyśpiewasz nam wszystko !!!"] Sowietów w to nie mieszaj "Akwarium" czytałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts