majo 21.10.2003 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 witam temat błahy ale : czy ktoś ma doświadczenia z dzwonkami bezprzewodowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trebor 21.10.2003 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Takie rozwiązanie zastosowal mój teść. Nadajnik na drzwiach i z tym nie ma problemu, obiornik czyli to cos co dzwoni w domu na I piętrze. Obiornik ma zasilanie bateryjne. Pobiera dość dużo prądu więc baterie często trzeba zmieniać. Jak nie ma zasilania dzwonek nie działa. Nie ma sygnalizacji wyczerpania baterii, więc można to przeoczyć i wtedy stoję u drzwi i .....nic. Teraz zawsze mam w kieszeni telefon... ten zawsze dzwoni. Koniecznie należy wybrać urządzenie z zasilaniem z sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majo 22.10.2003 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 dzięki mam pytanie w szczególności dotyczące nadajnika - w większości modeli jes on zasilany jakąś bateryjką (odbiornik czyli sam dzwonek jest zasilany z sieci) - jak często wymienia się baterię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trebor 22.10.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Nadajnik nie pobiera prądu w gdy nie jest używany. Do swojej pracy właściwej pobiera go niewiele - impuls trwa przeciez 1-2sek, no chyba że sie ktoś uwiesi. Bateria w nadajniku wystarcza na bardzo długo. Teść ma taki dzwonek od roku i jeszcze nie wymienial baterii w nadajniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts