iva_marti 05.12.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Koleżanka ,która pomagała mi zrobić oświetlenie, proponuje 150cm od podłogi, żeby równomiernie oświetlało scianę i żeby nie było widac tych szybek na dole korytka. Wydaje mi się to trochę nisko. Na jakiej wysokości macie powieszone te kinkiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patusia 07.12.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 My planujemy kupić gipsowe kinkiety. Rurki z kablami już są przygotowane na wysokości 2,25 (pomieszczenie ma 2,60). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gogdi 08.12.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Jeśli planujesz kupić korytka z tymi szybkami na dole no to one po to wlaśnie są żeby je bylo widać. 150 cm to zdecydowanie za nisko. Nie będzie widać światła przez szybkę, za to będzie widać żarówkę z góry. W poprzednim mieszkaniu mieliśmy te korytka zawieszone na ok 170 cm - dolna krawędź i było OK, teraz planujemy je zrobić jeszcze wyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 08.12.2008 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Będzie na 180 cm od podłogi. Tak jak mam kinkiety teraz w mieszkaniu.Dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 08.12.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Ja mam na wysokości gdzie kończy się ościeżnica drzwii i jak dla mnie jest OK. P.S. Dużo lepiej wygląda szybka niż widoczna z góry żarówka. Chyba, że mówimy o różnych kinkietach, ale tego typu: http://www.studio-forma.com.pl/foto_duze/FD1_642.jpg na wysokości 150 cm to sobie nie wyobrażam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 11.12.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 U mnie kinkiety gipsowe wiszą 185 cm od podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 11.12.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Gdzie kupić takie gipsowe korytka? Może jakiś sklep internetowy je ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 11.12.2008 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 nie pamiętam teraz adresów sklepów. Wpisz w google kinkiety gipsowe. na allegro jest kilka ,ale mały wybór.Producent a moze jeden z producentówhttp://www.studio-forma.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts