akapap 05.12.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Witam, jaką papę używaliście pod dachówkę na pełne deskowanie? Nurtują mnie również okna dachowe przy pełnym dekowaniu. Czy okna powinno się robić od razu i przykrywać na zimę? Czy nic nie robić a później dekarz sam przygotuje otwory i wymiany na więźbie itp.? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekzet 05.12.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Witam, jaką papę używaliście pod dachówkę na pełne deskowanie? Nurtują mnie również okna dachowe przy pełnym dekowaniu. Czy okna powinno się robić od razu i przykrywać na zimę? Czy nic nie robić a później dekarz sam przygotuje otwory i wymiany na więźbie itp.? Pozdrawiam. u mnie na deski szła najzwyklejsza papa wierzchniego krycia W 400/1200 na tekturze (dach mam wmiarę prosty) wydaje mi się że okna dachowe powinno się wstawiać w momencie układania dachówki ... będzie wtedy wiadomy rozstaw łat a i bezpieczniej bo nikt Ci ich nie wyjmie w międzyczasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts