blondi193 05.12.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 prosze doradzcie, niewiem co robić krach na giełdzie jesli kupie a w mediach dudnią , że na wiosne ma być jeszcze gorzej to być może materiały spadną z cenami i stracę? nie wiem co robić kupić teraz czy czekać do wiosny?jak wy robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 05.12.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 prosze doradzcie, niewiem co robić krach na giełdzie jesli kupie a w mediach dudnią , że na wiosne ma być jeszcze gorzej to być może materiały spadną z cenami i stracę? nie wiem co robić kupić teraz czy czekać do wiosny? jak wy robicie? Tego chyba nikt ci nie powie czy teraz czy poczekać. To tak jak z ON czy walutą. Spadnie czy wzrośnie? Weź tylko pod uwagę to , że przeważnie na wiosnę ceny rosną bo zaczyna się sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 prosze doradzcie, niewiem co robić krach na giełdzie jesli kupie a w mediach dudnią , że na wiosne ma być jeszcze gorzej to być może materiały spadną z cenami i stracę? nie wiem co robić kupić teraz czy czekać do wiosny? jak wy robicie? inwestuj w złoto i diamenty materiały budowlane to zły pomysł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 05.12.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 inwestuj w złoto i diamenty materiały budowlane to zły pomysł ... a ja myślałam że w kaczki teraz trzeba inwestować Ja kupiłam teraz i jak na razie pogoda pozwala budować, więc nie czekam do wiosny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 05.12.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 materiały budowlane to zły pomysł ... potwierdzam lepiej w akcje, bo giełda musi się odbić, a najlepiej kupować jak jest na dnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ifka13 05.12.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 a ja kupuje w grudniu/styczniu 2009- mma kilka ofert z cenami wzanymi do konca stycznia a na wiosne raczej taniej nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts