altkomp 21.10.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Czy klasc tynk mineralny w tym roku czy poczekac do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Muka 21.10.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Ja kłade teraz, a co myślisz , ze jest za zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altkomp 21.10.2003 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Wlasnie nie wiem i dlatego pytambo nie chcialbym aby odpagl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 21.10.2003 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Witam. U mnie kładziono wiosną. Temperatura spadała w nocy poniżej zera, raz nawet do -8st. C. Nic nie odpada, a kiedy kilka dni później chceli trochę zeskrobać bo coś nie wyszło, to się poddali i tynkowali jeszcze raz. Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullabysta 21.10.2003 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Jak przymrozi, mogą wystąpić (jest to bardzo prawdopodobne) plamy ciemniejszego i jaśniejszego tynku. Najmniej jest to widoczne na białym pzdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz2 21.10.2003 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 w środku, czy na zewnątrz? W środku właśnie robię (okna będą dopiero jutro) - na zewnątrz już nie (poczekam do wiosny)Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullabysta 21.10.2003 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Chodziło mi o tynk mineralny strukturalny, a nie cementowo-wapienny i tym podobny. W środku o tej porze jeszcze nie ma strachu, ale trzeba trzymać rękę na pulsie pzdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altkomp 21.10.2003 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 A mi chodzi o tynk mineralny na zewnatrz i nie wiem czy ma ryzykowac czy czekqc do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullabysta 21.10.2003 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 NA zewnątrz to już by było przegięcie jeżeli nie chodzi o cienkowarstwowy (1-3mm), a i ten to nie każdego dnia można teraz zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts