h3atb3at 05.12.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Witam. Otóż coś się niedobrego porobiło z moim komputerem i zagubiły się namiary na pracownię - gdzie miałem zamówić projekt. Niestety nie jestem w stanie sobie przypomnieć nawet nazwy pracowni . Przeglądnąłem w ostatnich dniach chyba z milion projektów i teraz mi się wszystko pomieszało. Jedyne co pamiętam to fakt, iż na stronie internetowej tej pracowni, projekty domków(a na pewno rzuty) wyglądały jak rysunki odręczne a nie sterylne komputerowe. Może ktoś ma pomysł? Namiar na tę pracownię znalazłem tu, na forum muratora, o ile pamiętam - więc ktoś chyba będzie pamiętał. uh. się porobiło normalnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.12.2008 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Może to http://www.soprojekt.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
h3atb3at 06.12.2008 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.12.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 To znaczy, że o to biuro ci chodziło? A którym projektem z tej pracowni jesteś zainteresowany? Ja też mam zamiar z nimi współpracowac!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts