katimati1 05.12.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 witam mam problem.jestem współwlascicielka w jednej czwartej sporej działki. niestety mam problem z dogadaniem sie z pozostalymi alby to podzielic na 4 czesci i dopisanie kazdemu dzialki poniewaz tn chce pierwsza to ten tez. wiem ze najlepiej jest to zalatwic ugodowo tak abysmy sie dogadali ale chyba to nie wyjdzie. wiec prosze pomozcie jak to zalatwic. Moze sadownie rozdzielicz, ale czy to napewno dobrze i oni nie beda sie odwolywac i bedzie sie to ciagnac latami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi465 09.12.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 sprzedac całość podzielić kasę równo na cztery i kupić sobie inną działkę zdala od tej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts