magdzik76 04.01.2011 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 CześćFotki sukcesywnie będą się pojawiać. Niestety a może stety (czekanie też jest fajne i trzyma w napięciu) święta spędzone jeszcze na starych "śmieciach". Przerwa była ogromna ale tylko w dzienniku na budowie robota idzie do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orford 17.01.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 witam widze,ze prace ida pelna para Bardzo podoba nam sie Wasz kominek i wlasnie prowadzimy z mezem dyskusje czy sie aby na taki wlasnie nie skusic Kuchnia ladna,tez chce miec ciemne meble i zawislam miedzy ciemnym brazem ,a czernia z tym,ze my zostawiamy kuchnie otwarta,oddzielimy ja od jadalni jedynie malym barkiem. AAa i podloga prezentuje sie rewelacyjnie Juz blizej jak dalej Kiedy macie w planach sie wprowadzac? My chcemy na jesien,w planach jest wrzesien-pazdziernik,a napewno przyszloroczne swieta chcemy juz spedzac u siebie Pozdrawiam serdecznie i czekam na wiecej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzik76 17.01.2011 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 WitamLekko zamknięta kuchnia była podstawą u nas. To prawda, że coraz bliżej upragnionej chwili przeprowadzki. Mamy nadzieję, ze Wielkanoc spędzimy już w nowym domku.Kominek jest rewelacyjny - polecam. Wydawał się nam duży (u nas sam wkład jest bardzo duży) ale teraz wiem, że nie zamieniłabym go na żaden inny. Meble były miłością od pierwszego spojrzenia w próbnik i rzut oka na meble w salonie. Mieliśmy szczęście bo były na wystawie z naszych frontów. Pooglądałam, "pomacałam" i wiedziałam że t o jest to.Zapraszam do oglądania naszych postępów jak również komentowania. Czasami z takich rozmów wiele można się dowiedzieć i nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orford 22.01.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Kciukam zatem za wielkanoc w nowym domku Ja zawsze marzylam o ciemnych meblach w kuchni i taki byl plan,ale jak wiadomo kobieta zmienna jest i w zeszlym tygodniu wpadl mi do glowy pomysl bialych mebli ,czarnego blatu i czarnego zlewu,no i teraz bije sie z myslami haha Zlew juz mam o taki http://images.esellerpro.com/2281/I/168/43/medscaleGeo%201.5%20Overhead%20Lifestyle%20img2.jpeg , no ale przy jakiej kuchni w koncu zostane to pewnie jeszcze troche potrfa napewno chce duzo szuflad macie juz moze plan na taras ?my mamy cos w glowie,ale realizacja dopiero w przyszlym roku wiosna,jak juz bedziemy na miejscu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzik76 30.01.2011 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 U mnie białe meble z czarnym blatem odpadły bo jestem zbyt praktyczna i wydawało mi się, że utrzymanie czystości będzie trudne. I tu moja wygoda wzięła górę ponieważ bardzo mi się podoba takie zestawienie.Co do tarasu to będzie drewniany - marzenie mojego męża. Pojawi się wtedy kiedy będziemy mieszkać i znajdziemy na niego czas i kasę. coś czuję, że potrzebna będzie duża "kupka" bo dobre deski kosztują sporo - niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orford 29.10.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 (edytowane) czesc pewnie juz mieszkacie napisz prosze czy jestes zadowolona z rozwiazan "kornelki" czy jest cos co bys teraz zmienila,no i oczywiscie jak sie mieszka my niestety z powodow zawodowych musielismy odlozyc powrot do grudnia,wiec ja dalej w fazie planowania,rozmyslania i wielkiej tesknoty prosze o nowe fotki U nas z nowosci to tyle,ze latem zrobilismy elewacje,narazie bez kolorow,ale wazne,ze domek ocieplony a wyglada to teraz tak <a href=http://img338.imageshack.us/img338/2246/photo0075di.jpg' alt='photo0075di.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] troche zdjecie nie wyrazne,elewacja jest taka lekko drapana.Nad drzwiami wstawilismy pas z luksfery ,zeby wpuscic troche swiatla ,na zywo nawet niezle to wyglada Pozdrawiam serdecznie Edytowane 29 Października 2011 przez orford Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts