Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Paluszki i Lukrecja

Recommended Posts

Mąż zadzwonił - okna będą najpóźniej w poniedziałek... zobaczymy!

Elektrycy działają dziś od 8:00, na parterze - przynajmniej cieplej jest. Może doczekają okien...

Kotłownia wytynkowana, zostały małe poprawki. Otwory w oknach na piętrze przymurowane na cegłę, bo za duże były.

A oczyszczalnia pod wielkim znakiem zapytania, może jak śnieg stopnieje to gość od koparki się odezwie...

No i tyle na razie. Zdjęcia za jakiś czas..

• Odpowiedzi 98
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Właśnie przejrzałam wszystkie wpisy od początku. My wylewamy fundamenty Lukrecji w marcu pod Wrocławiem. Zamieszczasz bardzo fajne zdjęcia - wyraźne i poglądowe. Życzę powodzenia w dalszym wykańczaniu i oczywiście będę na bieżąco obserwować postępy. Pozdrawiam!

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 year później...

Sporo czasu minęło od ostatniego wpisu. Postanowiłam w końcu się poprawić i dokończyć to co zaczęłam.

Na początku cieszyła nas każda nowa cegła, każdy pustak, kolejna dachówka czy płyta gipsowa... A teraz jak już się DOBRZE mieszka :) człowiek o tym zapomina!

Nadal coś dokupujemy i cały czas się urządzamy. Kolejną grubszą sprawą będzie ogrodzenie.

DSCN4955.JPG

DSCN4956.JPG

Edytowane przez goga1983