dorcha 06.12.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Witam Zastanawiam się nad kupnem wkładu kominkowego z szybą z trzech stron. Jakie są wasze opinie na temat tego wkładu, może doświadczenie, wady i zalety? Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 06.12.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Ja mam wkład z szybą z 2 stron. +ciekawy efekt płonącego drewnawięcej mrugających refleksów w pokojuogień jest widoczny z wielu punktów w domuciepło oddawane jest nie tylko przodem ale też bokiem -więcej szyb do czyszczenia Więcej grzechów nie znam.Przy 3 szybach zarówno plusy jak i minusy zyskają na wartości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomna 06.12.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 No właśnie, czyszczenie Ja mam jedną i mi wystarczy. Ale potrójna może ładnie wyglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts