goga1983 06.12.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Witam! Jeśli ktoś z Was miałby ochotę coś czasami skrobnąć - zapraszam! Chętnie też skorzystam z Waszych porad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matysia 06.12.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Witam Podziwiam Wasz zapał i pozytywne nastawienie a w kwestii budowania to na sam początek już bardzo wiele. Projekt ładny tylko mam pytanko co do wielkości kotłownii i rodzaju ogrzewania. Jeśli wybraliście ogrzewanie gazem to nie ma problemu ale jesli inne to czy nie będzie ona za mała? Postaram się śledzić wasz dziennik. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goga1983 06.12.2008 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Już o tym pomyśleliśmy Rzeczywiście kotłownia maleńka i gdzie ten węgiel upchać... Będziemy przerabiać projekt, część domu podpiwniczymy i z kotłowni będzie zejście do piwnicy właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika_fal 09.12.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Witam. Domek śliczny. Ja jestem na podobnym etapie jeśli chodzi o dokumenty. Zdecydowaliśmy się jeszcze w tym roku podpisać umowe z energetyką ponieważ uprzedzono nas że od stycznia zmieni się cena za podłączenie:( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goga1983 09.12.2008 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Dziękuję za informację! Właśnie się tak z mężem zastanawiałam czy nie zapłacić teraz przed Nowym Rokiem ... i chyba tak zrobimy, jeszcze przed świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wester 14.05.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witam trzymamy za Was kciuki !My tez wlasnie zaczelismy lukrecje, w przyszlym tyg. bedzie "zero" Pozdrawiam i zapraszam do siebie. Mam nadzieje na wymiane doswiadczen. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
besia84 15.05.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Widzę że mamy podobne podejście do budowy domku!My też kasy nie za wiele,ale powoli może coś uklecimy!Fajny ten wasz domek-zastanawia mnie tylko kwestia tej piwnicy,spadek terenu jak widać u was jest-podobnie jak i u nas-i my w związku z tym zdecydowaliśmy się na częściowe podpiwniczenie.Bo w zasadzie wytłumaczono nam ze, tak czy siak ławy trzeba kopać, a pózniej zasypywać do punktu "zero",to naszym zdaniem lepiej troszkę dołożyć kasy i mieć ten kawałek piwniczki!Ale czekamy na dalsze wasze postępy w pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.05.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Dopiero teraz przypadkowo trafilam na Twoj dziennik. Zycze powodzenia. Jakbyscie chcieli poogladac zdjecia to zapraszam http://www.dorbie.fotosik.pl album Budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wester 20.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 I co z "kawałeczkiem?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goga1983 21.05.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ach... muszę dopiero dzwonić, bo wczoraj miało być jakieś kolegium w tej sprawie, nie wiem czy to tak szybko załatwimy... Ale koparka na sobotę już zamówiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goga1983 21.05.2009 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Zadzwoniłam - przełożyli kolegium na poniedziałek grrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wester 23.06.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Hej o co chodzi z ta 3 miesięczną dierżawa, dalej problemy macie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goga1983 16.07.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Dzierżawa na 3 miesiące, a po 3 miechach na rok - ale to też jest kwestia do przemyślenia, bo na pewno nie wyrobimy się w 3 miesiące z podpięciem wody i prądu :/ (brak funduszy - wiadomo). Ale dostaliśmy zgodę na zajęcie terenu od miasta na rok, więc chcemy to wykorzystać, a nie płacić za dzierżawę. Na razie o tym nie myślimy... Najważniejsze, że mury pną się do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wester 02.08.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Właśnie obejrzałem postępy gratuluje Piękny domek będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 10.08.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam! Bardzo fajny projekt!! Domek będzie śliczny. Będę Was odwiedzać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetton 31.08.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witajcie. Wielkie pozdro że sami robicie. U mnie też jak do tej pory za nic nie płaciłem podczs swojej budowy no oprócz dopiero co teraz łazienki na górze bo... tata poszedł stawiać dom u brata i dla mnie po prostu nie ma już czasu a żona jak to żona chce szybko się wprowadzić. jeśli sami budujecie to śmiało zmieścicie się w 100 tysiącach. Wziąłem właśnie tyle kredytu obecnie szpachluję już ściany mam wszystkie płytki kupione do oby łazienek i na cały dół. brakuje mi jeszcze kominka i parkietu na dole. Mam nawet panele na calą górę i zostało jeszcze jakies 16 tysięcy kredytu. wiec nie jest tak źle. Trzymam za Was kciuki nie poddawajcie się. pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wester 30.09.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Co tam u was jakaś aktualizacje poprosimy ... 2 tygodnie bez newsow ale Cie wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wester 03.11.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 No to wiecha niedługo Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniagrzes 22.11.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witamy w waszym Dzienniku, również gratulujemy postępów w budowie Lukrecji..... gdy położycie dachówkę to Lukrecja nabierze prawdziwego uroku..... Pozdrawiamy i życzymy wytrwałości w budowie ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 02.01.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Ale postępy!!!Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts