Guzmanka 23.12.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://77.252.132.194/guzmania/Inne/swieta1.jpgNiech te święta Bożego Narodzenia przyniosą nam wiele radości, Niech uśmiech zagości w domach, Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy, a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach, Niech samotność odejdzie w niepamięć, Niech zima otula nas białym puchem, jak ciepły koc przy kominku, Niech bieluteńkie gwiazdeczki skrzypią wesoło pod naszymi butami na wieczornym spacerze. Niech dobry Bóg namaluje szczęście na naszych twarzach, Niech miłość dotyka nas delikatnie, lecz bez ustanku, Niech marzenia płyną wysoko w górę i spełniają się... życzą Guzmanii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 23.12.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.majhost.com/gallery/aneczka/sdf/dom/zyczenia2008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 05.01.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 a śniegu to u Ciebie jest tak mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaRo_wroc 05.01.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No tak było w sobotę, dziś po nocnych opadach pewnie jest więcej. Na szczęście jak tylko nie pada to wykonawca popycha budowę do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olla 03.02.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 trzymam kciuki za dalszą sprawną budowę:) serdecznie pozdrawiam, Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaRo_wroc 03.02.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Oj przyda się, pojutrze główny wykonawca wybiera się na urlop na narty, co prawda reszta ekipy zostaje i ma wytyczone zadania ale coś czuję, że będę musiał b. często być na budowie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulkaszpulka 16.03.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam,na razie planuję budowę (choć już raz zaczynałam, ale różnie się życie układa) i pozwoliłam sobie dodać Twoją genialną listę skanów do zakładek. Pozdrawiam i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaRo_wroc 16.03.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Proszę bardzo Po pozytywnych komentarzach dodałem do "skanów" wszystko co mam w wersji elektronicznej - czyli w zasadzie całość prac związanych z budową domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.03.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Hej, hej! Trafilam do Twojego dziennika przypadkiem i bede zagladac regularnie, bo domek podoba mi sie, no i jest to parterowka z tego co zaowazylam. Ja tez mieszkam w parterowce od roku tylko metraz duzo mniejszy . Pozdrawiam i czekam na dalsze wpisy w dzienniku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 02.04.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Witam, gratuluje SSZ !!!Podobaja mi się bardzo Wasze drzwi zewnętrzne. Możesz zdradzić gdzie zrobione i jaki jest ich koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaRo_wroc 02.04.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Nie mam papierów teraz ze sobą aby sprawdzić jaka była kalkulacja drzwi i też nie mam pewności, czy byłaby aktualna bo drzwi były zmieniane kilkukrotnie - najpierw ogólny kształt, potem zostały poszerzone o 10cm a w końcowej fazie zamienione szyby na takie jak na zdjęciu. W sumie będzie to kwota miedzy 5 a 6 tyś. Prawdę mówiąc operowaliśmy początkową wyceną a później były zmiany ceny całości. Drzwi jaki i całą stolarkę wykonała firma Wójcik z Wrocławia (na ul. Cementowej), toczyli ostry bój z Sokółką i wygrali "o włos" a raczej o gwarancje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.04.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/mm350_wielkanocne232.jpg Błogosławionych Świąt !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 27.05.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Gdzie żeś? I co się stało ze zdjęciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaRo_wroc 02.06.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jestem, jestem - trochę nawarstwiło się spraw w pracy a i budowa zaprząta dużo czasu. Jakie zdjęcie masz na myśli ? Coś nie tak się wyświetla ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Istana 16.10.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witam,Mam nadzieję, że zaglądasz tu jeszcze...Super domek!Napisz proszę, jaką macie podbitkę, czym malowana i jakim kolorem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shirly1 06.05.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Witam. Wciąż zbieram opinie posiadaczy domków z drewna i tak jeszcze do lipca Chciałam i tu poprosić o pomoc w mojej pracy magisterskiej poprzez wypełnienie ankiety http://webankieta.pl/ankieta/w1hpw40e16is. To naprawdę nie potrwa długo a większość pytań jest tylko na zaznaczenie bądź wymaga krótkiej odpowiedzi. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzjoanna 03.10.2016 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 czy moge zapytać jak po latach oceniacie postawienie domku przez CEDREW? zamierzam z nimi chyba budować...i chce sie poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts