DaroR 12.04.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 witam ponownie,czy ktoś ma namiary na tańszy sklep, hurtownię płyt z granitu płomieniowanego. Ile kosztuje m2 za materiał i robociznę. Z góry dziękuję za info.Daro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 12.04.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 My na ganek, taras, schody daliśmy płyty tarasowe Libetu. Takie duze imitujace kamien. Bardzo fajne rozwiazanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzychos 12.04.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 A co sądzicie o wylewce żywicznej na taras i schody zew z dodatkiem kwarcu, żeby ni było ślisko ? Takie rozwiązanie mi odpowiadało by najbardziej, tylko jest problem z firmą która może to wykonać. Moim zdaniem jest to najlepsze rozwiązanie i na lata. Wszelkiego rodzaju płytki i kostki są albo śliskie, pękają i brudzą się fugi, rozsadza od mrozu, zacieki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroR 12.04.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 wszystko fajnie, tylko ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 20.08.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 a ja sie zastanawiam żeby na taras i schody zewnętrzne położyć płyty betonowe z Libetu Toscania, grubość 4cm http://www.zielonyogrodek.pl/ogrody/nawierzchnie_oswietlenie/aktualnosci/230-plyty-tarasowe-z-linii-libet-impressio.html tylko, ze ja mam aż 12 schodków... tak wiec są one dosyć strome... i do konca nie iwem jak bedą siesprawować... za pewne nie bedą sliskie.. ale jak w zimie ze sniegiem i lodem...??? mycie ich też za pewne nie bedize łątwe, ale moze w przyszłosci kupie Krechera, zresztą zamierzam zaimpregnowac specjalnym impregnetem z tej firmy... myslicie, że będzie to dobre rozwiazanie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroR 20.08.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 fajne sa te płyty z libetu, tylko czy można je położyć na już gotowym, wylanym z betonu tarasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 21.08.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 no własnie ja chce połozyć na gotoeym tarasie... i na gotowych schodach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogo 21.08.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 u mnie na tarasie będzie bruk klinkierowy - widziałem kilka tego typu realizacji - moim zdaniem jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts