Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Biorąc kredyt jakiej wysokości najlepiej mieć oszczędności?

Recommended Posts

Witam

Birąc kredyt jakie macie w procentach zaplecze finansowe ?

10%,20%30% kwoty kredytu ...

Tak sie zastanawiam ile trzeba miec odłozone na czarną godzine...

Wczoraj spodkalismy znajomych maja kredyt na 300 tys i zero oszczedności..na zdrowy rozum chodz 10% by sie sprzydało mieć skitrane w skarpecie ....

Proszę o odpowiedz jak to u was mniej więcej to wygląda chce barć kredyt i zastanwiam mnie włąśnie ta kwestia :)

Jeśli bank da Ci kredyt bez oszczędnościI(a to teraz będzie trudne), i stać Cię na spłatę rat, to nie widzę problemu.

My wprawdzie mieliśmy oszczędności ale kupowaliśmy dom w stanie SO i bank skredytował czesc zakupu i wykończenie a my musieliśmy dołożyć wszystko co mieliśmy.

Zostaliśmy z kredytem i pustym kontem. nie żałuję, mamy domek, powolutku posuwamy się do przodu i drugi raz zrobiłabym to samo.

Jeśli bank da Ci kredyt bez oszczędnościI(a to teraz będzie trudne), i stać Cię na spłatę rat, to nie widzę problemu.

My wprawdzie mieliśmy oszczędności ale kupowaliśmy dom w stanie SO i bank skredytował czesc zakupu i wykończenie a my musieliśmy dołożyć wszystko co mieliśmy.

Zostaliśmy z kredytem i pustym kontem. nie żałuję, mamy domek, powolutku posuwamy się do przodu i drugi raz zrobiłabym to samo.

Dziękki za odpowiedz

Bank chce wkałdu własnego wiec(stan surowy i dziłkę ) mam w wysokosci pewnie koło 400-450 tyś a kredy chcę na 150 tys wiec o to sie nie martwie ..