mychol12 07.12.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Witam Birąc kredyt jakie macie w procentach zaplecze finansowe ? 10%,20%30% kwoty kredytu ... Tak sie zastanawiam ile trzeba miec odłozone na czarną godzine... Wczoraj spodkalismy znajomych maja kredyt na 300 tys i zero oszczedności..na zdrowy rozum chodz 10% by sie sprzydało mieć skitrane w skarpecie .... Proszę o odpowiedz jak to u was mniej więcej to wygląda chce barć kredyt i zastanwiam mnie włąśnie ta kwestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 07.12.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 ja mam kredyt na 500tyś i w zasadzie nic oszczędności na teraz. Oszczędności są ale zakopane na 15-20 lat. Teraz sytuacja jest inna - biorąc kredyt raczej musisz mieć oszczędności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mychol12 07.12.2008 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Mam stan surowy otwarty .Niestety poza tym nie mam nic ..już nic ..Ale interesuje mnie jak to u was wygląda ,wiadomo zabezpieczyc sie na 100% nie da ale taka "poduszka bezpieczeństwa" ile proceny ...Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusiolek_w 07.12.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Jeśli bank da Ci kredyt bez oszczędnościI(a to teraz będzie trudne), i stać Cię na spłatę rat, to nie widzę problemu.My wprawdzie mieliśmy oszczędności ale kupowaliśmy dom w stanie SO i bank skredytował czesc zakupu i wykończenie a my musieliśmy dołożyć wszystko co mieliśmy.Zostaliśmy z kredytem i pustym kontem. nie żałuję, mamy domek, powolutku posuwamy się do przodu i drugi raz zrobiłabym to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.12.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Raczej nie kitrałabym w skarpecie. Dobrze mieć zabezpieczenie. Nieruchomości, polisy, może akcje, obligacje...raczej tak na to patrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mychol12 07.12.2008 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Jeśli bank da Ci kredyt bez oszczędnościI(a to teraz będzie trudne), i stać Cię na spłatę rat, to nie widzę problemu. My wprawdzie mieliśmy oszczędności ale kupowaliśmy dom w stanie SO i bank skredytował czesc zakupu i wykończenie a my musieliśmy dołożyć wszystko co mieliśmy. Zostaliśmy z kredytem i pustym kontem. nie żałuję, mamy domek, powolutku posuwamy się do przodu i drugi raz zrobiłabym to samo. Dziękki za odpowiedz Bank chce wkałdu własnego wiec(stan surowy i dziłkę ) mam w wysokosci pewnie koło 400-450 tyś a kredy chcę na 150 tys wiec o to sie nie martwie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts