MMNK80 08.12.2008 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 http://images33.fotosik.pl/420/b03f1dc453eaabf4m.jpg pokój dla gości, którzy nas odwiedzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMNK80 08.12.2008 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 j.w. http://images41.fotosik.pl/38/9d21a3e46de64c86med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 08.12.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 To jest "mały domek" ?? To nasz jest chyba mini miniaturowy. Napisz o nim coś więcej. Ile ma metrów, dlaczego budowaliście tak wysoko i jakie jest jego przeznaczenie - czy to faktycznie pensjonat? Cieszę się, że mogłam Ci pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi01 08.12.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Domek zapowiada się wspaniale. Poproszę więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMNK80 08.12.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Rzeczywiście, część domu przeznaczona jest dla gości (wczasowiczów), a konkretnie pierwsze i drugie piętro. Na parterze jest nasze mieszkanie. Dom ma około 400 m kw, nasze mieszkanie około 130 m, plus garaż. Budowę zaczęliśmy na jesieni 2004 r, a wprowadziliśmy się w czerwcu 2007 r. Mieszkanie nasze niestety z powodu finansów nie wygląda tak na razie jak byśmy tego chcieli (tzn, mamy meble ze starego mieszkania, tymczasową kuchnię itp.). Dlatego fotki z mieszkania wkleję jak coś konkretnego zacznie się dziać. W lutym wchodzą fachowcy od elewacji, potem pozostaje umeblować nasze mieszkanko i będzie ok. Co mogę jeszcze dodać? Nie wiem, pytajcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMNK80 10.12.2008 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 A to kawałek ogrodzenia w zbliżeniuhttp://images48.fotosik.pl/38/8fa299b7a09de0b9med.jpg a to wejście do domuhttp://images31.fotosik.pl/416/94e871b2e40b2ad1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 22.12.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Gdy pierwszą gwiazdkę,ujrzysz na niebie,Wspomnij tych,co kochają Ciebie.Gdy pierwsza zgaśnie,a druga zabłyśnie,niech Cię aniołek,Ode mnie uściśnie!Wesołych Świąt! http://images42.fotosik.pl/42/00bb053833331cf7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 23.01.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 tak z ciekawosci w jakiej miejscowosci postawiliscie ten biznes? tak tylko pytam gdyz czesto bywamy w nadmorskich miejscowosciach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMNK80 28.01.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Wybudowaliśmy domek na Półwyspie Helskim w Jastarni. Pozdrawiamy!Najnowsze wieści- tynkowanie koniec lutego, nareszcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka.d7 28.01.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 No to będziemy mieli gdzie jeździć na wakacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.01.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Wybudowaliśmy domek na Półwyspie Helskim w Jastarni. Pozdrawiamy! Najnowsze wieści- tynkowanie koniec lutego, nareszcie.... Ciekawa miescina choc nam sie tam jezdzic nie chce. za duze korki przed Wladyslawowem Jest caly czas na wlocie po prawej stronie taka spora przetwornia rybna DRAGA? kupowalismy tam dawno temu wedzone rybki ktore milo wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 29.01.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Ja cały czas czekam kiedy zobaczę mały ładny domek, nie chcę oglądać hoteli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 29.01.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Niestety nie podoba mi się, ja rozumiem niskie nakłady finansowe, ale dlaczego ma tak nieciekawy front, jakby pomysłu architektowi zabrakło i pobudowaliście sie wg własnego pmysłu, tzn co 5 minut inny pomysł.Jeszcze tył jako tako, duzo okien ale ten przód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 29.01.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Niestety nie podoba mi się, ja rozumiem niskie nakłady finansowe, ale dlaczego ma tak nieciekawy front, jakby pomysłu architektowi zabrakło i pobudowaliście sie wg własnego pmysłu, tzn co 5 minut inny pomysł.Jeszcze tył jako tako, duzo okien ale ten przód... jak to pensjonat jak najwiecej pokoi. kazdy chce miec balkon, mala dzialka wiec idziemy w gore. im wyzej to moze jeszcze i widok na zatoke bedzie pensjonaty ma swoje prawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMNK80 29.01.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Po pierwsze tonie hotel, ale to już pisałam. Po drugie każdy ma swój gust i upodobania a o tym się raczej nie dyskutuje. A po trzecie o jakie NISKIE nakłady finansowe chodzi, bo nie bardzo rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMNK80 29.01.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Piotrulex- dzięki za słowa "obrony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 29.01.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Po pierwsze tonie hotel, ale to już pisałam. Po drugie każdy ma swój gust i upodobania a o tym się raczej nie dyskutuje. A po trzecie o jakie NISKIE nakłady finansowe chodzi, bo nie bardzo rozumiem... A to przepraszam ale sądząc po wygladzie domu, myślałam że oszczędzaliście na dobrym architekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.01.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Piotrulex- dzięki za słowa "obrony" spoko dacie rabat i bedziemy kwita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.01.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Po pierwsze tonie hotel, ale to już pisałam. Po drugie każdy ma swój gust i upodobania a o tym się raczej nie dyskutuje. A po trzecie o jakie NISKIE nakłady finansowe chodzi, bo nie bardzo rozumiem... A to przepraszam ale sądząc po wygladzie domu, myślałam że oszczędzaliście na dobrym architekcie ooooooo widze, ze kolezanka z tych "lepszych" no i oczywiscie ma jedyny sluszny dobry gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 30.01.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Coz, zazwyczaj nie krytykuje niczyich domow ale zgodze sie z "kolezanka". Pieknej elewacji to ta budowla nie ma. Pozostaje kwestia jej wykonczenia (duzo moze zmienic), ale w tej chwili memu gustowi rowniez nie odpowiada. Temat watku jest podchwytliwy i troszke nieodpowiedni. Mysle, ze wsrod budowniczych czy przyszlych budowniczych naprawde malych domkow moze wywolac lekkie uczucie niesmaku. To nie jest maly domek, to jest wielkie chalupiszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts