atena28 07.12.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Witam! Mam pytanko: Jak długo musi schnąć dom 120m2 pow.użytk., żeby można było się do niego " bezpiecznie " wprowadzić, tzn. bez ryzyka grzybów, pleśni itp. rzeczy. Czy 3-4 miesiące wystarczą? Gdybym tak teraz zaczęła grzać centralnym ogrzewaniem i szeroko otwierała okna, żeby ta wilgoć i para wyleciały - dałoby radę? Czy czekać do lata? Chciałabym wprowadzić się na Wielkanoc a zaczęliśmy budowę w czerwcu tego roku. Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 07.12.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 odparuje, odparuje .... tylko to grzanie bedzie kosztowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena28 09.12.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Ale kiedy odparuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 10.12.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 12 marca ok 14.15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 10.12.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 zgadza się, mi też wyszła ta data w programie wilgoć_2008_home_edition Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena28 12.12.2008 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Wy się śmiejecie a ja na serio pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.12.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 serio to ja się wprowadziłam miesiąc po wyjściu tynkarzy. ten miesiąc nie było grzane, bo nie było czym. Wilgoć była, nie powiem, ale przy działającym CO i wietrzeniu po miesiącu już nie było śladu a po dwóch wróciły mi chore zatoki (dla tych, co nie wiedzą, moje zatoki lubią wilgoć, czują się wtedy dobrze, w przeciwieństwie do mioch stawów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emqwadrat 16.12.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 My zaczęliśmy we wrześniu tego roku a plan wprowadzki jest na koniec czerwca 2009..... Wilgoci się nie boję, myślę, że już jej nie będzie....gorzej z poustawianiem wszystkiego co by zdążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 17.12.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 serio to ja się wprowadziłam miesiąc po wyjściu tynkarzy. ten miesiąc nie było grzane, bo nie było czym. Wilgoć była, nie powiem, ale przy działającym CO i wietrzeniu po miesiącu już nie było śladu a po dwóch wróciły mi chore zatoki (dla tych, co nie wiedzą, moje zatoki lubią wilgoć, czują się wtedy dobrze, w przeciwieństwie do mioch stawów) Z tego wynika, że bardziej dbasz/lubisz swoje stawy niż zatoki . Zatoki nie są zazdrosne? Przepraszam za tę dygresję nie na temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 17.12.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 my zaczęliśmy w sierpniu, a w grudniu (tego samego roku) już mieszkaliśmy . Domek malutki. Wilgoci niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.12.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Z tego wynika, że bardziej dbasz/lubisz swoje stawy niż zatoki . Zatoki nie są zazdrosne? Funduję im czasem wypad w tropiki - np HongKong w porze deszczowej, Iguasu Falls w Brazylii alvo... mokry domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 18.12.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Z tego wynika, że bardziej dbasz/lubisz swoje stawy niż zatoki . Zatoki nie są zazdrosne? Funduję im czasem wypad w tropiki - np HongKong w porze deszczowej, Iguasu Falls w Brazylii alvo... mokry domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts