tomek1950 20.12.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Dla uatrakcyjnienia licytacji poinformuję, że są to zagraniczne gołąby. A wyglądają jak polskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 20.12.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 zagraniczne ?? trudno fajnie z jakimiś feng szujami mi się kojarzą jak uda mi się w domu znależć kąt partnerski (czy małżeński) to je tam zawieszę (podobno działa nawet jeśli się nie wierzy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.12.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Szopk i moich córek dotarły (nie bez przygód, niestety) do naszych rąk już kolorowe.Oto zdjęcie tej, która w tym momencie jest własnością Goni Mnie Peleton: http://images31.fotosik.pl/422/8d5289a67876135e.jpg A może powinnam ją pokazać w "przedmiotach"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.12.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 zagraniczne ?? trudno fajnie z jakimiś feng szujami mi się kojarzą jak uda mi się w domu znależć kąt partnerski (czy małżeński) to je tam zawieszę (podobno działa nawet jeśli się nie wierzy ) Męskie Feng Shui to ja mam teraz w "komturii". Brat majstra ma problemy zdrowotne dziecka. Dzieciak w szpitalu. Mieli przyjść obaj, ale pojechali do szpitala odwiedzić dzieciaka. Skończenie kawałka stropu przed Świętami pod znakiem zapytania. A materiały leżą. Przejść nie można. Kartonów przeprowadzkowych również sterty. Agduś, moim zdaniem niech zdjęcie tu zostanie. Spadł snieg i łączność z internetem bardzo się popsuła, dlatego odpisuję hurtem. Ciągły brak sygnału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.12.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Kiedy to piszę do końca licytacji zostało niecałe 24 godziny, ale kochani forumowicze, macie jeszcze szansę. Sporo fantów, baaaaaardzo fajnych jeszcze nie jest jeszcze "zajętych", a każda złotówka na pomoc Rafałkowi ma ogromną wartość. Pokażcie serca, może trochę mniejszy karp na święta? można licytować nawet po złotówce. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannka 20.12.2008 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 no to ja też policytuję, a co za rysunki Natalki po 15 zł za nr 2,3,4,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.12.2008 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 no to ja też policytuję, a co za rysunki Natalki po 15 zł za nr 2,3,4,5 Super Joanko. Cieszę się i ja, i Natalka będzie zachwycona jako artystka Gratulacje za wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.12.2008 02:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 gołąby wolne poproszę (z cyferką 13 ) za 15 nikogo nie ma , może się uda to one sa te mojsze ? ..oj, Twojsze Szopk i moich córek dotarły (nie bez przygód, niestety) do naszych rąk już kolorowe. Piękna.. może jeszcze jej przeznaczenie nie jest tak do końca zaklapane, co Tomku ? Wkleiłem gotową w tym wątku, oczywiście można tez zamieścić w "przedmiotach" - wraz z opowieścią o przygodach... no to ja też policytuję, a co za rysunki Natalki po 15 zł za nr 2,3,4,5 Brawo Dziś ostatni dzień licytacji, mam nadzieję że będzie gorąco Ja dam 35 zł na odjazdowe zdjecia Capricorn I tym sposobem mamy 2300 A teraz pójdę zobaczyć, czy mnie w łóżku nie ma Dobran.... Hmm... dzień dobry chyba o tej porze się mówi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERNADETKA 21.12.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 witamIndywidualny foto-kalendarz 2009 podbijam do 110 złPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 21.12.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Ja dam 35 zł na odjazdowe zdjecia Capricorn I tym sposobem mamy 2300 super!!! Bardzo, bardzo dziękuję! Zdjęcia wykonał mój dziesięcioletni zdolny syn techniką "zoomingu agresywnego", nie ma w nich ingerencji programów graficznych. na a4 wyglądają super, obdarowaliśmy już kilka osób, i wszyscy byli bardzo zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 21.12.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 witam Indywidualny foto-kalendarz 2009 podbijam do 110 zł Pozdrawiam No to w górę - 120 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 21.12.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 ponury, nie powiem które najmojsze osobę która wylicytuje anioła z tamburynem proszę od razu o 22 o adres na priv, żebym rano mogła go wysłać , no żeby przed świętami doszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 21.12.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 ja też kopertę z odbitkami już dziś przygotuję, i jeśli tylko dostanę adres do jutra rana, to z miejsca wysyłam. Ale fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 ponury, nie powiem które najmojsze osobę która wylicytuje anioła z tamburynem proszę od razu o 22 o adres na priv, żebym rano mogła go wysłać , no żeby przed świętami doszedł Nie dojdzie poczta, na pewno. Moj list pryorytetem z W-wy do Krakowa podruzowal 7 dni. Szybciej chyba idzie zwykly, ale jak zniknie nie bedzie sladu nawet, ze w ogole wyslany. No i nie wiem za co poczta bierze pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.12.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Zeljka, widocznie wtedy OBYDWA samochody poczty się zepsuły i nieśli listy na piechotę [tzn. półtruchtem, w końcu to był priorytet ] A na powaznie, jak patrzę na beznadzieję ich konkurencji, to się zastanawiam, czy kiedykolwiek będzie lepiej w tej dziedzinie Zdjęcia wykonał mój dziesięcioletni zdolny syn techniką "zoomingu agresywnego", nie ma w nich ingerencji programów graficznych. m.in. stąd nazwałem je odjazdowe ponury, nie powiem które najmojsze no cóż, trzeba poczekać do 22.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.12.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Bernadetka, Panda - dziękujemy Tomek od rana ćwiczy dłoń do stukania młotkiem że też takie cudo się uchowało... fotografia nr 9 od Dorotyww - 10 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 21.12.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 wyślę poczteksem dochodzi następnego dnia a najpóżniej po 48 sprawdzone wielokrotnie (no ale jeśli wziąć poprawkę na święta .... ) ktoś czeka jeszcze z licytacją na 22 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.12.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Ćwiczę, ćwiczę. Zwłaszcza próby połączenia sie z internetem. Może później będzie lepiej, ale prawie cały dzień łączyłem się, góra na kilka minut i... brak sygnału. Jeśli mnie niebędzie... nie muszę być. Najwyżej założę kurtkę, czapkę i wystawię kompa na taras. Sygnał powinien byc silniejszy. Technikę stukania młotkiem ćwiczyłem na kotletach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 21.12.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Siedzę ja sobie spokojnie przed kompem pewna, że aukcja się kończy 22.12, kurczę, a to już dziś hmmm, się w porę spostrzegłam i informuję, że ta ptaszyna nadal mi się podoba i daję 25 zł (foto nr 22 Tomka1950). dziękuję b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.12.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 No widzisz ? Dziękujemy (teraz tylko pytanie, czy ptaszka tak łacno da się wylicytować ) Like a bird on the wire Like a drunk in midnight choir I have tried in my way to be free... >>> "Bird On The Wire" - Leonard Cohen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts