Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A TU LICYTOWALIŚMY - EFEKT: 2480 ZŁ DLA RAFAŁKA :D

Recommended Posts

Dla uatrakcyjnienia licytacji poinformuję, że są to zagraniczne gołąby.

A wyglądają jak polskie. :D

• Odpowiedzi 268
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Szopk i moich córek dotarły (nie bez przygód, niestety) do naszych rąk już kolorowe.

Oto zdjęcie tej, która w tym momencie jest własnością Goni Mnie Peleton:

http://images31.fotosik.pl/422/8d5289a67876135e.jpg

A może powinnam ją pokazać w "przedmiotach"?

zagraniczne ??

trudno fajnie :wink:

z jakimiś feng szujami mi się kojarzą :D

jak uda mi się w domu znależć kąt partnerski (czy małżeński) to je tam zawieszę :D (podobno działa nawet jeśli się nie wierzy :wink: )

Męskie Feng Shui to ja mam teraz w "komturii". Brat majstra ma problemy zdrowotne dziecka. Dzieciak w szpitalu. Mieli przyjść obaj, ale pojechali do szpitala odwiedzić dzieciaka. Skończenie kawałka stropu przed Świętami pod znakiem zapytania. A materiały leżą. Przejść nie można. Kartonów przeprowadzkowych również sterty.

Agduś, moim zdaniem niech zdjęcie tu zostanie.

Spadł snieg i łączność z internetem bardzo się popsuła, dlatego odpisuję hurtem. Ciągły brak sygnału. :evil: :evil:

Kiedy to piszę do końca licytacji zostało niecałe 24 godziny, ale kochani forumowicze, macie jeszcze szansę. :D

Sporo fantów, baaaaaardzo fajnych jeszcze nie jest jeszcze "zajętych", a każda złotówka na pomoc Rafałkowi ma ogromną wartość.

Pokażcie serca, może trochę mniejszy karp na święta? :) można licytować nawet po złotówce.

Zapraszam.

no to ja też policytuję, a co :wink:

za rysunki Natalki po 15 zł za nr 2,3,4,5

Super Joanko. Cieszę się i ja, i Natalka będzie zachwycona jako artystka :)

Gratulacje za wybór. :)

gołąby wolne poproszę (z cyferką 13 :D ) za 15 :D

nikogo nie ma , może się uda :wink:

to one sa te mojsze ? ;) ..oj, Twojsze 8)

Szopk i moich córek dotarły (nie bez przygód, niestety) do naszych rąk już kolorowe.

Piękna.. może jeszcze jej przeznaczenie nie jest tak do końca zaklapane, co Tomku ? ;)

Wkleiłem gotową w tym wątku, oczywiście można tez zamieścić w "przedmiotach" - wraz z opowieścią o przygodach...

no to ja też policytuję, a co :wink:

za rysunki Natalki po 15 zł za nr 2,3,4,5

Brawo :D

Dziś ostatni dzień licytacji, mam nadzieję że będzie gorąco ;)

Ja dam 35 zł na odjazdowe zdjecia Capricorn ;) I tym sposobem mamy 2300 :D

A teraz pójdę zobaczyć, czy mnie w łóżku nie ma ;)

Dobran.... Hmm... dzień dobry chyba o tej porze się mówi.. :roll:

Ja dam 35 zł na odjazdowe zdjecia Capricorn ;) I tym sposobem mamy 2300 :D

super!!! Bardzo, bardzo dziękuję! Zdjęcia wykonał mój dziesięcioletni zdolny syn techniką "zoomingu agresywnego", nie ma w nich ingerencji programów graficznych. na a4 wyglądają super, obdarowaliśmy już kilka osób, i wszyscy byli bardzo zadowoleni :D

ponury, nie powiem które najmojsze :wink:

osobę która wylicytuje anioła z tamburynem proszę od razu o 22 o adres na priv, żebym rano mogła go wysłać , no żeby przed świętami doszedł :D

Nie dojdzie poczta, na pewno.

Moj list pryorytetem z W-wy do Krakowa podruzowal 7 dni. Szybciej chyba idzie zwykly, ale jak zniknie nie bedzie sladu nawet, ze w ogole wyslany.

No i nie wiem za co poczta bierze pieniadze. :x

Zeljka, widocznie wtedy OBYDWA samochody poczty się zepsuły i nieśli listy na piechotę [tzn. półtruchtem, w końcu to był priorytet ;)]

A na powaznie, jak patrzę na beznadzieję ich konkurencji, to się zastanawiam, czy kiedykolwiek będzie lepiej w tej dziedzinie

Zdjęcia wykonał mój dziesięcioletni zdolny syn techniką "zoomingu agresywnego", nie ma w nich ingerencji programów graficznych.

m.in. stąd nazwałem je odjazdowe ;)

ponury, nie powiem które najmojsze :wink:

no cóż, trzeba poczekać do 22.00 8)

Ćwiczę, ćwiczę. Zwłaszcza próby połączenia sie z internetem. :evil:

Może później będzie lepiej, ale prawie cały dzień łączyłem się, góra na kilka minut i... brak sygnału.

Jeśli mnie niebędzie... nie muszę być. Najwyżej założę kurtkę, czapkę i wystawię kompa na taras. Sygnał powinien byc silniejszy.

Technikę stukania młotkiem ćwiczyłem na kotletach. :wink: