Żelka 30.12.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Tak wszystko procz "kolekcji bab" wyslalam do Redakcji juz w listopadzie. Sadze, ze na priv do Redakcji trzeba przeslac swoj adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.12.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 To ja tak, z pewną nieśmiałością. Zostało kilka moich zdjęć. Które, można zobaczyć puste numery na pierwszej stronie tego wątku. Moja propozycja: cena wywoławcza + 1 złoty - kto pierwszy ten lepszy i bierze. Ale dla podkręcenia licytacji... jeśli wszystkie zdjecia zostaną wylicytowane, pierwsza osoba która "odejdzie z kwitkiem" dostanie WSZYSTKIE ZDJĘCIA na płycie CD. !!!!!!!!!! Who first? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.12.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 ja dziękuję Tomciu za wróbelka wprawdzie listonosz zwinął go w "trąbkę" i za klamkę włożył ale w ramce sie wyprostuje a i wierszyk pięknie wypisany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.12.2008 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 ja dziękuję Tomciu za wróbelka wprawdzie listonosz zwinął go w "trąbkę" i za klamkę włożył ale w ramce sie wyprostuje a i wierszyk pięknie wypisany [/quote ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( To może jakoś wynagrodzę? W trąbkę? ((((((( Bierz co chcesz. Ja jestem fanów mych przytomny. + 1 zł Tomek Kocham Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 01.01.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Moje ptaszki (tzn. Tomkowe ) dotarły; zdjęcia są cudne! Bardzo dziękuję i wszystkich noworocznie pozdrawiam życząc samych dobrych chwil w 2009 roku. bartolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Tomciu przecież to nie Twoja wina wróbelkowi nic nie jest tylko troszku sfalowany ale za szybką nie bedzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 03.01.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Do mnie też dotarło przepiękne zdjęcie grzyba od Tomka no i aniołek od Edzi. Bardzo Wam dziękuję i już szykuję miejsca w nowym domku dla tych skarbów . Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 14.01.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 do mnie wreszcie dotarły Aniołki Zelijkowe są śliczne I dziękuję dzióbkowi za przesłanie błędnie wysłanej przez Redakcję przesyłki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.01.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Dziekuje, milo sie slyszy, ze sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts