Beata i Rafał 07.03.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Wpadłam tu z wizytą i powodzenia życzę!!! Och jak to każda cegła cieszy. Mały daszek, po którym można się skryć gdy pada deszcz! Ładny domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldeson 28.03.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Oooo !!! U kolegi pojawił się obrazek pluszcza. Widzę , że bez zmian. Ja chyba trochę przesadziłem, mam nadzieję, że nie jak Maikel Jakson z operacjami. Właśnie dzisiaj sobie uświadomiłem, że zadaszenie na wyjściem na taras chyba przekroczyło mi tak dobre pół metra linię zabudowy od drogi, pomijając fakt, że tak naprawdę to samowola budowlana. Jeszcze przyjdzie mi ten tarasik rozbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 15.04.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 witam serdecznie czekam na foty z wewnątrz. Rozglądam sie za projektem chatki i ta równiez mi się podoba, ale moja orientacja przestrzenna jest znikoma, stąd moja prośba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldeson 15.04.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam serdecznie i dziękuję za odwiedziny. Postaram się dzisiaj wieczorem wkleić fotki.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 20.04.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 dzięki wielkie za foty!!!!! Domek jest....rewelacyjny moim zdaniem!!!! im więcej fot oglądam tym bardziej mi się podoba ale nie ukrywam, że koszty są równie ważne jak funkcjonalność chatki :/ mogę sie zapytać ile na dzień dzisiajszy chatka pochłonęła pieniedzy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldeson 20.04.2009 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Bardzo się cieszę, że chałupka się podoba. Jak nie padnę wieczorem to prześlę koszty na prv. Nie żeby to była jakaś tajemnica, ale po co pieniądze mają się stać przedmiotem publicznej dyskusji. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugie1234 15.05.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Witam!!! My właśnie zaczynamy budowę Pluszcza koło Warszawy. W przyszłym tygodniu niwelacja terenu i potem wchodzi ekipa więc za jakieś 2-3 tygodnie będą pierwsze efekty. Też się cieszę że jeszcze ktoś poza nami buduje Pluszcza bo już się bałem.... Podobnie jak kolega skasowałem balkonik na piętrze, ale teraz się zastanawiam czy to był dobry pomysł. Może tam jakąś taką rozkładaną markizę zamontować. No cóż temat do przemyśleń. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KIAW 19.05.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witaj! Śledzimy Wasz dziennik od samego początku choć dopiero dzisiaj zalogowałem się na forum. Chcemy również budować Pluszcza. Mamy już projekt i czekamy na pozwolenie. Z ciekawością zaglądamy na wasze strony i każdy wpis i zdjęcie ma dla nas ogromną wartość, oglądając projekt nie zawsze wyobrażenia pokrywają się z rzeczywistością.... zwłaszcza jeżeli chodzi o poczucie przestronności w tym domku, mam na myśli salon i pokoje na poddaszu... ciekawi jesteśmy Waszych odczuć. Proszę o kolejne zdjęcia bo wyczytałem w komentarzach że macie już elewacje i tyki rozumiem że również instalacje, czyli domek praktycznie gotowy.... ech.... )) gratulujemy postępu prac i ładnego domku pozdrawiamy KIAW ps jeżeli można prosimy również na maila o zarys kosztów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugie1234 20.05.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Widzę że coraz więcej nas - budujących Pluszcza. Jak zaczynałem temat w grudniu ubiegłego roku to praktycznie nie było nikogo kto by to budował no oprócz kolegi waldeson-a. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bugie1234 28.05.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Jak widzę kolega Waldeson zajęty budowaniem i nie ma czasu aby wrzucić kilka nowych fotek. Ja już nie mogę się doczekać bo poniedziałek ma ruszyć budowa u nas. Czekam i obserwuję dziennik z niecierpliwością czekając na nowe fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldeson 02.06.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dokładnie tak. Pomalutku zaczynam mieć maleńki kryzysik. I nieukrywam w domu ogólne zmęczenie. Mimo, że na razie nawet jednej łopaty nie wbiłem jestem zmęczony i czekam na koniec. Obiecję, że fotki wkleję, muszę je najpierw zrobić bo już nie biorę nawet aparatu na budowę, a te co mam są mocno przeterminowane. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rebus 13.07.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Bardzo się cieszę, że chałupka się podoba. Jak nie padnę wieczorem to prześlę koszty na prv. Nie żeby to była jakaś tajemnica, ale po co pieniądze mają się stać przedmiotem publicznej dyskusji. pozdrawiam. Witam, Również przymierzam się do budowy Pluszcza, ale w wariancie II. Piękny domek zarówno na papierze jak i ten który zbudowaliście. Czy też mógłbym poprosić o orientacyjne koszty na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek86 12.09.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Witam domek uroczy, a najbardziej podoba mi się ten zadaszony tarasik cudo, zastanawiam się nad podobnym rozwiązaniem tarasu, również z garażem po drugiej stronie domu, także jeśli to nie problem to bardzo bardzo proszę o wklejenie jakiegoś zdjęcia od frontuz widocznym i tarasem i garażem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasd 31.01.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ja również dołączam do budowniczych Pluszcza wersja lustrzane odbicie. Trochę mnie to przeraża, ale mam nadzieję, że dam radę Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conq 22.02.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam, My z żoną również zaczynamy budowę Pluszcza w tym roku, czekamy właśnie na pozwolenie ... ech te papiery Dzięki Waldesonowi wybraliśmy ten projekt i odgapiliśmy zadaszony taras, tylko go powiększyliśmy Zobaczymy jak wyjdzie z budową Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxys 30.05.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witam bardzo, bardzo serdecznie. Państwo już etap budowy macie już dawno za sobą. My z mężem dopiero startujemy. Nie będę oryginalna ze swoja prośbą o podanie orientacyjnych kosztów na maila: [email protected].Domek macie Państwo naprawdę uroczy.Pozdrawiamy serdecznie Magda i Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxys 30.05.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 A mogę również sie uśmiechnąc o orientacyjne koszty Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vazon 30.01.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Witam,Ja również jestem zainteresowany budową pluszcza, więc tu moja prośba do wszystkich szczęśliwych (i nieszczęśliwych) posiadaczy tego pieknego domku o przesłanie faktycznych kosztów budowy:) Czy wystąpily u kogoś jeszcze jakieś nieprzewidziane w projekcie problemy??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts