malysmok 08.12.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Witam, Czy ktoś mógłby polecić mi wkład kominkowy z płaszczem wodnym z drzwiczkami otwieranymi do góry w rozsądnej cenie? Wkłady które znalazłem np. Hajduk, Edilkamin, MCZ to koszt grubo ponad 7k PLN. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amorphis 08.12.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Na stronie http://www.twojekominki.pl po lewej stronie zaznacz sobie w wyszukiwarce wkłady z szybą podnoszoną do góry. Mi ceny zaczęły się od ~3200zł, rozsądne poniżej 5000zł już można spokojnie znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malysmok 08.12.2008 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Witaj, Chodzi mi o kominki z płaszczem wodnym + szybą otwieraną do góry. Na tej stronce są dwa takie, w tym tańszy za jakieś 6600zł. Z innej strony, że takie wkłady zaczynają się od ~20kW. Mniejszych też jakoś nie znalazłem. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leon28 08.12.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Witam, Czy ktoś mógłby polecić mi wkład kominkowy z płaszczem wodnym z drzwiczkami otwieranymi do góry w rozsądnej cenie? Wkłady które znalazłem np. Hajduk, Edilkamin, MCZ to koszt grubo ponad 7k PLN. Pozdrawiam, edil kamin acquatondo 22 i 29, plaszcz wodny, drzwi otwierane do gory, dosc duza szyba przednia. uzywam takiego od kilku miesiecy, cena samego wkladu dosc rozsadna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts