aniawmuratorze 10.11.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Również fajnie byłoby postarać się o nowe kołdry i poduszki dla dzieci, bo mają nowe łóżka, nowe koce nową pościel tylko kołdry są stare,i ciężkie.Ale to tylko tak sobie głośno myślę .Jesze raz wielkie dzięki. z tego wynika że pościel jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Również fajnie byłoby postarać się o nowe kołdry i poduszki dla dzieci, bo mają nowe łóżka, nowe koce nową pościel tylko kołdry są stare,i ciężkie.Ale to tylko tak sobie głośno myślę .Jesze raz wielkie dzięki. z tego wynika że pościel jest Aaaa, no bo faktycznie wysylalismy. I gdzies tam bylo mowione jakie byly jej wymiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 10.11.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Pogrzebałem i znalazłem. Akcja była w czerwcu, poszły jednak różne wymiary. Część 140, część 160 cm szerokości. Nie udało mi się ustalić dokładnej ilości wysłanych poszewek, ani ich szerokości. Bardzo pomocna byłaby informacja ile 140, a ile 160cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 11.11.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 O ile rozumie, O Jessssssuuuu, a co to za slowo???? świnia! bo mi "ę" nie weszło. Miało być "rozumię" chcecie kupić dzieciom na gwiazdkę po kołdrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 11.11.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Nieważne,może być nawet rozumiem chcecie kupić dzieciom na gwiazdkę po kołdrze? Jesli potrzebne to czemu nie Mam nadzieję ,że oprócz kołder zrobimy jeszcze jakieś paczki dla kazdego dziecka bo z kołdry to się będą cieszyć ale nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 11.11.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 No nieee. kołdry owszem się przydadzą, ale nie uważam, że to jest odpowiedni prezent dla dziecka Niech Bona napisze co każde z dzieci chciałoby mieć- zapewne dobrze je zna. Może dla dziewczynek jakieś ozdoby do włosów? Każda dziewczynka lubi się stroić... nie wiem czy mają długie włosy, zupełnie się nie orientuję musimy przestać dukać i porządnie wziąć się do roboty, bo już połowa listopada się zbliża, a poczta wiadomo jak działa przed świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Wlasnie, wlasnie. Bo potem znowu bedzie walka z czasem jak w zeszlym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 11.11.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 A kto powiedział, że na gwiazdkę? Policzymy ile kołder, jaka szerokość i działamy. A na święta rzeczywiście trzeba jakieś bardziej osobiste rzeczy przygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 11.11.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Słuchajcie, jeśli mogę polecić, to wydaje mi się, że Ikea ma bardzo fajne kołdry (i poduszki). Sama mam cztery i jestem bardzo zadowolona. Kołdry są leciutkie i bezproblemowe. Kiedy jest taka potrzeba, wrzucam do pralki i nic się z nimi nie dzieje. Myślę, że w przypadku takich dzieci, chodzi właśnie o takie, które można prać w zwykłej pralce i często. Podobnie poduszki, tyle, że oni mają inne rozmiary. Weszłam na stronę educarium- tę, którą poleciła Zelijka. Mają rzeczywiście bardzo fajne pomoce, zabawki. Może Bona napisałaby, jakie konkretnie sprawdziły by się dla naszych dzieciaków? Może coś takiego?http://www.sklep.educarium.pl/educarium.php?section=1&kategoria=1312&p=1&subkategoria=4283&produkt=4315 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 11.11.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Kurczę ,z tymi poduszkami to może byc problem. Większość kompletów pościeli ma poszewki w rozmiarze 70/80 a poduszki z Ikea są chyba mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 11.11.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Poduszki w Ikea są 50/60, np. taka:http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00129116 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Tak, Ikea jest niestandardowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 11.11.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 z Ikeą jest niestety taki problem, że jak się kupuje u nich poduszki i kołdry, to w zasadzie zazwyczaj od razu trzeba kupić pościel do kompletu, bo potem trudno coś dobrać do wymiarów kołder z Ikeico nie zmienia faktu, że Ikea ma super gatunkowe kołdry i poduszki, a do tego bardzo praktyczne w użytkowaniu i utrzymaniu a tak na marginesie - kołdry mają być ciepłe, czy raczej cienkie (bo to, że lekkie, to wiadomo), a poduszki w jakim rozmiarze lepiej się sprawdzają ? Pozdrawiam,Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 I koldry z tego co pamietam tez sa jakies niewymiarowe. To mialyby byc koldry welniane czy antyalergiczne? Ostatnio robilam w tym temacie rekonesans i sprzedawcow z allegro mam pod kontrola mniej wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.11.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 kołdry są 150 więc wejdą w poszewkę 160 i 140(na upartego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.11.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 moge pogadać o rabacie w Ikei (jeśli by padło na zakupy tam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.11.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 kołdry są 150 więc wejdą w poszewkę 160 i 140(na upartego ) Wejdą, wiem bo mam kołdrę 160 i mieści sie w poszewce z Ikeii. Aniu jak o rabacie możesz pogadać, to może powiedziałabyś o tej całej sprawie, podała kontakt do wątku, może Ikea cos od siebie doda, tak od serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 12.11.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Kasuje post, bo napisałem go przez pomyłkę ( niechcący znalazłem się na stronie 50 zamiast 51, mkniecie z zawrotna szybkością i nie nadążam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 12.11.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 moge pogadać o rabacie w Ikei (jeśli by padło na zakupy tam) Aniu, jeżeli miałabyś taką możliwość, szkoda byłoby nie skorzystać. Przecież gdybyśmy się zdecydowali na zakup u nich, to hurtowo więc rabat musi być. A może w ramach promocji dołożyliby jeszcze jakieś zabawki. Kiedyś Zelijka wspominała, że przydałyby się takie do rozwijania funkcji manualnych. A tak sobie jeszcze myślę o prezentach. Skoro dzieci mają nowe tapczaniki, to może jakieś fajne lampki nocne- takie dające rozproszone, delikatne światło, albo jakieś efekty na ścianach lub suficie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 14.11.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Dandi rzuć że jakie hasło bo się będziemy do stycznia zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts