lump praski 12.01.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 słuchajcie potrzebuję jednej rzeczy z amryki. Kto na FM pisze ze stanów? Jak mi któreś Lumpem zajedzie, zabiję! Troche przypadkowo przegladam ten watek , oczy z orbit lekko mi wychodza chociaz z drugiej strony wcale sie nie dziwie ......czego potrzebujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 12.01.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Zamiast podsumowania: Jednej z forumowiczek oberwało się nieźle, za spóźnioną przesyłkę. A tu, mimo złożonej obietnicy że w ciągu kilku dni…… i upływie ponad 3 tygodni – sielanka? A gdzie sprawiedliwość? sprawiedliwie nie znaczy "równo" smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.01.2010 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Mieszać z błotem to Ty uwielbiasz... Wszystko mi opada... już nie tylko ręce jak Cię czytam... Generalnie - lubisz mieszać - nie tylko w tym wątku... Ale chociaż ten wątek byś oszczędziła i się wreszcie przymknęła!? Pomaganie powinno być zupełnie BEZINTERESOWNE, ale Ty najwyraźniej tak nie umiesz... ... żeby włożyć, musisz najpierw wyjąć... pozornie zaspokajając swoje próżne ego... Jedyne z czym się zgodzę, że to co napisałaś jest bezduszne... ale nie świat taki jest, tylko Ty... Gdybym mogła, to dałabym Ci bana na ten wątek... To nie miejsce na personalne wycieczki .... masz coś do mnie to zapraszam na priv ..... KISIEL, NIECH KTOŚ PRZYCIĄGNIE BASEN Z KISIELEM I PODA WUJKOWI DANDIEMU PIWKO. coś mi się w końcu należy za tę.... eeeeee...... filantropię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.01.2010 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Każdy z tych dobroczyńców przeznacza swoje ciężko zarobione pieniądze rezygnując z jakiejś „przyjemności”. dokładnie, taki Barbossa na ten przykład wydałby na dziwki i alkoholowe libacje a tak... jest ciastolinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 12.01.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 dokładnie, taki Barbossa na ten przykład wydałby na dziwki i alkoholowe libacje a tak... jest ciastolinka. E tam. Zły przykład. On i w tym przypadku miał przyjemność – no może nie do końca spełnioną, bo brak informacji zwrotnej o właściwościach klejących ciastolinki – a liczył na dobrą zabawę związaną z odklejaniem delikwentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.01.2010 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 tak więc jednak ktoś docenia moje opentańcze pragnienie rozładowania atmosfery? To dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 12.01.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 a ja tylko wpadam tu co kilka godzinek i czytam z wypiekami na policzkach jak jakiś kryminał albo thillerek się dzieje moi drodzy, się dzieje.... to może już skończmy ten temat, hę? bo mi się dziecko bez mamy wychowa i co będzie? no co? ps. i przez Dandiego kisielku mi się zachciało, więc idę zrobić, marchewkowy- pyszny i będę gruba jak beka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 12.01.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Przeczytałam zaległości, przyjęłam do wiadomości argumenty, ale nadal uważam, że relacja powinna być. Nie koniecznie ze zdjęciami każdego z Dzieci. Może to czysty egoizm z MOJEJ strony, ale chcę pokazać ślubnemu, że nasze MAŁE wyrzeczenie dało komuś DUŻO radości. Ot, wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.01.2010 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Może to czysty egoizm z MOJEJ strony, ale... od kiedy wstawiłaś swoje zdjęcie do avataru i okazało się, że wyglądasz jak moja pani od historii literatury francuskiej XIX wieku, postanowiłem Ci się nie sprzeciwiać i sparaliżowany strachem będę siedział cicho lub Ci potakiwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 12.01.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Dobra, Szefie, trzymam za słowo Już się chowam, cobyś koszmarów sennych z mojego powodu nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.01.2010 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ale powiedz, Ty nie wykładasz HLF na UW...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 12.01.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Nie, nie wykładam. Słowo honoru Lepiej Ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.01.2010 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 tak - teraz jest wiosennie i miło. Poprzednio tez było miło - ja po prostu zdawałem jakieś 8 razy egzamin u tej kobiety i jak za tym ósmym razem stawiała mi tróję do indexu, powiedziała: PAN MI ZBURZYŁ WSZYSTKO CO DO TEJ PORY SĄDZIŁAM O PRESTIŻU STUDIOWANIA NA UNIWERSYTECIE O TAKIEJ TRADYCJI!!!!! nie potrafić wymienić wszystkiech, WSZYSTKICH dzieł, które napisał V.Hugo na wygnaniu, łącznie z wierszami, to skandal!!!! Samego Hugo przekląłem zresztą do setnego pokolenia!!! teraz już rozumiesz, że każde źdźbło podobieństwa wywołuje obstrukcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 12.01.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Dandi, niniejszym składam ostrą samokrytykę - niewybaczalnym błędem z mojej strony było narażenie Cię na tak traumatyczne przeżycia Wyznacz mi karę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Obawiam sie, ze ta Pani miala racje dandi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.01.2010 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Wyznacz mi karę [/color] masz się nauczyć, które utwory napisał Hugo na wygnaniu. łącznie z wierszami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 12.01.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 do kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.01.2010 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Obawiam sie, ze ta Pani miala racje dandi... uspokuj się. Ty wiesz ile on tego napisał? epika, liryka dramat. Cud jakiś, że nie pisał burlesek, no ale niby kiedy skoro pisał tyle innego...? to był ostatni egzamin przed obroną. Obrona z językoznawstwa czyli matematyki językowej. No daruj ale jak się na siódmym egzaminie pyta z ilu tomów składała się ludzka komedia Balzaca i student ma obowiązek trafić w wydawnictwo, które akurat ma na myśli egzaminująca, to chyba nie jest to takie do końca rzetelne ocenianie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.01.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Obawiam sie, ze ta Pani miala racje dandi... uspokuj się. Ty wiesz ile on tego napisał? epika, liryka dramat. Cud jakiś, że nie pisał burlesek, no ale niby kiedy skoro pisał tyle innego...? to był ostatni egzamin przed obroną. Obrona z językoznawstwa czyli matematyki językowej. No daruj ale jak się na siódmym egzaminie pyta z ilu tomów składała się ludzka komedia Balzaca i student ma obowiązek trafić w wydawnictwo, które akurat ma na myśli egzaminująca, to chyba nie jest to takie do końca rzetelne ocenianie??? Hmmmm, ja zdawalam ostatni egzamin na rok przed obrona, wiec nie rozumiem tego stresu. A podzial na tomy nie zalezy od wydawnictwa Slonko tylko od autora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.01.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A podzial na tomy nie zalezy od wydawnictwa Slonko tylko od autora. uwielbiam jak autorytety się mylą a to ja mam rację. Ja się nie pytam czy Ty znasz komedię ludzką Balzaka - ja już wiem. Gwiazdko, akurat jeżeli chodzi o gigantyczny cykl, którym jest La Comédie Humaine jedyny istniejący podział to: a) studia (konstrukcja trójdzielna) b) sceny z życia (6) Posczególne tomy drukowane są przez wydawnictwa tak jak przewiduje to wydawnictwo z uwzględnieniem ograniczeń technicznych (nie da się wydać ponad 90 utworów w jednym tomie). Tu akurat balzac nie miał nic do powiedzenia do żadnego w życiu egzaminu nie byłem tak obkuty jak do tego i nikt mi głupot nie wciśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts