Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POMAGAM W ŚWIĘTA

Recommended Posts

skusiłam się, żeby przeczytać prawie cały wątek

zachęcam do przcztania całego a nie prawie całego. To wątek gdzie nie znajdziesz słodkopierdzenia na temat ach i cium kafelków pięniusich, betrii i w ogóle ta deszczownica, no kochana miodek. :D

Tu zrzeszyli się najsilniejsi z tego forum, żeby ciężka pracą pomagać grupie fajnych dzieciaków, które tej pomocy naprawdę potrzebują. No dobra, ale do rzeczy:

pościel, ale w innym wymiarze niż 160x200. Jest mniejsza. Może być czy raczej nie wysyłąć?

jak bardzo mniejsza? jeżeli powiedzmu 140x200 albo cos podobnego czyli rozmiar młodzieżowy to myślę, że może być

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kupiłam 4 komplety pościeli z prześcieradłami. Zapłacone, wysyłka będzie do Bacik odrazu.

Dodatkowo w domu mam używaną bardzo dobrej jakości i w b. dobrym stanie posciel Witch i Barbie. Wyśle drugą paczkę z 3-4 kompletami pościeli w tym tygodniu do Bacik.

Standardowy rozmiar pościeli to 160x200. Występują też mneijsze 140x200 i 135x200. Gdyby poszwy były z tych mniejszych to nie ma problemu upchać w nie wiekszą kołdrę. nie jest idealnie w myśle, że spokojnie da sie to zrobić. te mneijsze rozmiary poscieli to zazwyczaj pościel typowo dziecięca.

Dlatego każdy z 3 ww rozmiarów mysle, że będzie odpowiedni. najczęściej jednak spotykanym rozmiarem jest ten 160x200.

jadąc na zlot wezmę sloik dla Ciebie i bardzo mi miło ż tak Ci smakują:)

za kase wielkie dzieki w imieniu dzieci.

ja też chce rydze 8)

Pościeli nie mam, wszystko co mi było niepotrzebne wywaliłam w trakcie przeprowadzki, ale kasę chętnie przeleję.

Samodzielny Publiczny Zakład Opiekuńczo-Leczniczy dla Dzieci i Młodzieży

Baciki Średnie 68

17-300 Siemiatycze

na każdj stronie postaram sie umieścić adres ośrodka bo wszysc pytaja o to na prv.

Nef - 4 oszulek to dla mni wystarczający opis a jeżeli chodzi o Tój przyjazd to ma to więcej sensu niż kurier - masz godzinę dwadziścia, do 1:30 drogi samochodem a dojad jest prościutki.

W pirwszej koejności poszukujemy pocieli, ale ubrania też są OK

Serio ? Eeee to nie będę dupy kurierowi zawracać :)

Slomiana wdowa jestem, moge pukac. :lol: :lol: :lol: Dobra, to jak kto chce mi debet wyrownac to prosze na priv. sie zglaszac lub mailowo. :roll: :roll: :lol: Aaaaaaa, i gdyby ktos zza granicy chcial cos wyslac (Maja???), to sluze kontem PayPal i / lub Moneybookers. Dziekuje za uwage. 8)

Malgos, moge po prostu kase wyslac?

Na Gwiazdke wyslalam Dandiemu kase i sie chlop nie buntowal...ja jakos nie mam zaciecia siedzenia na Ebay'u i innych takich.....

Gadaj co chcesz....wiem, wiem...leniwa dooopa jestem...ale wole kase wyslac...to jak?

Maja