dandi3 14.06.2009 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 skusiłam się, żeby przeczytać prawie cały wątek zachęcam do przcztania całego a nie prawie całego. To wątek gdzie nie znajdziesz słodkopierdzenia na temat ach i cium kafelków pięniusich, betrii i w ogóle ta deszczownica, no kochana miodek. Tu zrzeszyli się najsilniejsi z tego forum, żeby ciężka pracą pomagać grupie fajnych dzieciaków, które tej pomocy naprawdę potrzebują. No dobra, ale do rzeczy: pościel, ale w innym wymiarze niż 160x200. Jest mniejsza. Może być czy raczej nie wysyłąć? jak bardzo mniejsza? jeżeli powiedzmu 140x200 albo cos podobnego czyli rozmiar młodzieżowy to myślę, że może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 14.06.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Rozmiar młodzieżowy czyli może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.06.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Kupiłam 4 komplety pościeli z prześcieradłami. Zapłacone, wysyłka będzie do Bacik odrazu. Dodatkowo w domu mam używaną bardzo dobrej jakości i w b. dobrym stanie posciel Witch i Barbie. Wyśle drugą paczkę z 3-4 kompletami pościeli w tym tygodniu do Bacik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.06.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Standardowy rozmiar pościeli to 160x200. Występują też mneijsze 140x200 i 135x200. Gdyby poszwy były z tych mniejszych to nie ma problemu upchać w nie wiekszą kołdrę. nie jest idealnie w myśle, że spokojnie da sie to zrobić. te mneijsze rozmiary poscieli to zazwyczaj pościel typowo dziecięca. Dlatego każdy z 3 ww rozmiarów mysle, że będzie odpowiedni. najczęściej jednak spotykanym rozmiarem jest ten 160x200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.06.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Małgosia dawaj numer konta, zanabędziem trochę kompletów.Zrobie też zaraz poszperansko w szafie. Tam coś jest, ale nie wiem co, więc tego nie obiecuje napewno ;)NoMiłego dnia Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.06.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 W szafach nic nie mam malgos2 podeślij proszę konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.06.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Ja popytam dzisiaj siostry. One mają chłopaków (synów) w wieku 12 i 17 lat. Na pewno coś po nich się znajdzie. Jak tylko uzbieram co trzeba, wyślę. Dziękuję za linka do tej strony.pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.06.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 jadąc na zlot wezmę sloik dla Ciebie i bardzo mi miło ż tak Ci smakują za kase wielkie dzieki w imieniu dzieci.ja też chce rydze Pościeli nie mam, wszystko co mi było niepotrzebne wywaliłam w trakcie przeprowadzki, ale kasę chętnie przeleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Poszlo do wszystkich, w razie czego prosze sie dobijac na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.06.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Poszło, jutro powinny być na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Jutro zdam relacje, od kogo przyszla pierwsza kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.06.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 szybko zajrzałam bo dostałąm linka od Malogo2 ( fenks Małgoś) zareagule wieczorem jak goście pojadą cokolwiek jest w watkach, jesli chodzi o pomoc - POMOGĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.06.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 mogę też prosić jakiś numer konta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Samodzielny Publiczny Zakład Opiekuńczo-Leczniczy dla Dzieci i Młodzieży Baciki Średnie 68 17-300 Siemiatycze na każdj stronie postaram sie umieścić adres ośrodka bo wszysc pytaja o to na prv. Nef - 4 oszulek to dla mni wystarczający opis a jeżeli chodzi o Tój przyjazd to ma to więcej sensu niż kurier - masz godzinę dwadziścia, do 1:30 drogi samochodem a dojad jest prościutki. W pirwszej koejności poszukujemy pocieli, ale ubrania też są OK Serio ? Eeee to nie będę dupy kurierowi zawracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.06.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Slomiana wdowa jestem, moge pukac. Dobra, to jak kto chce mi debet wyrownac to prosze na priv. sie zglaszac lub mailowo. Aaaaaaa, i gdyby ktos zza granicy chcial cos wyslac (Maja???), to sluze kontem PayPal i / lub Moneybookers. Dziekuje za uwage. Malgos, moge po prostu kase wyslac? Na Gwiazdke wyslalam Dandiemu kase i sie chlop nie buntowal...ja jakos nie mam zaciecia siedzenia na Ebay'u i innych takich..... Gadaj co chcesz....wiem, wiem...leniwa dooopa jestem...ale wole kase wyslac...to jak? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.06.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 ja też coś pokombinuję bo ciuchy to mam poszykowane, miałam do ośrodka pomocy społecznej wywozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 14.06.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Kupiłem też parę kompletów podam adres do Bacik myślicie że wyślą? Nie mam pojęcia jak to sprawdzić ,żeby sprzedawca nie wyrolkował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Dandiemu napisz ile, kto i skad ma wyslac i to sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 14.06.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Dandiemu napisz ile, kto i skad ma wyslac i to sprawdzi. no skoro tak mowisz to moze lepiej na adres Dandiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Dandiemu napisz ile, kto i skad ma wyslac i to sprawdzi. no skoro tak mowisz to moze lepiej na adres Dandiego Zlociutka mozesz tym troszke wk...ic, ale probuj. Ewentualnie jesli Nefcia sie wybiera z koszulkami to wiesz... do hondki wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts