kiwuśka 14.06.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Kiwuska - jak odstawisz dziecie to nie ma przebacz... Karniak jej nie minie ... to prawda Ciotki, a to groźba, czy obietnica? A poważnie - wiem jak to jest, kiedy bieda tyłek ściśnie. Skoro mogę pomóc, to nie ma gadania i już. A co do ciuchów, po przeprowadzce, jak trochę się odrobię to tez przegląd szafom zafunduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Kiwuska - jak odstawisz dziecie to nie ma przebacz... Karniak jej nie minie ... to prawda Ciotki, a to groźba, czy obietnica? A poważnie - wiem jak to jest, kiedy bieda tyłek ściśnie. Skoro mogę pomóc, to nie ma gadania i już. A co do ciuchów, po przeprowadzce, jak trochę się odrobię to tez przegląd szafom zafunduje Ty nas jeszcze nie znasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 14.06.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Już się nie mogę doczekać, kiedy to się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 I to jest prawidlowa odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.06.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 poczytałam co potrzeba zrobię kocioł w szafie i dokupię coś jutro dzięki Dandi za cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.06.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 bardzo przepraszam, że trochę tak ni z juszki ni z pietruszki, ale ile macie tej pościeli i ile jeszcze potrzeba?Niestety nie mogę przeczytać całego wątku. Mam jakąś pościel nówkę z ikei, której nie będę używać, mogę też coś dokupić. Czy mogło by się ukazywać co jakiś czas podsumowanie tak jak przed Wigilią, żeby rzadko bywający mogli się łatwiej połapać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Wlasnie. A dla mnie to bedzie info, ile dokupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Kiwuska - jak odstawisz dziecie to nie ma przebacz... Karniak jej nie minie ... to prawda Ciotki, a to groźba, czy obietnica? A poważnie - wiem jak to jest, kiedy bieda tyłek ściśnie. Skoro mogę pomóc, to nie ma gadania i już. A co do ciuchów, po przeprowadzce, jak trochę się odrobię to tez przegląd szafom zafunduje Łobietnica sponiewierania ? Czy jakoś tak.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.06.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Ja też z wielką przyjemnością pomogę. Dostałam już numer konta od Małgoś i wysyłam pieniążki Niestety żadnej pościeli w domu nie mam, a i ubranek po dzieciach raczej nie mogę przesłać bo są jeszcze małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.06.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Samodzielny Publiczny Zakład Opiekuńczo-Leczniczy dla Dzieci i Młodzieży Baciki Średnie 68 17-300 Siemiatycze na każdj stronie postaram sie umieścić adres ośrodka bo wszysc pytaja o to na prv. Nef - 4 oszulek to dla mni wystarczający opis a jeżeli chodzi o Tój przyjazd to ma to więcej sensu niż kurier - masz godzinę dwadziścia, do 1:30 drogi samochodem a dojad jest prościutki. W pirwszej koejności poszukujemy pocieli, ale ubrania też są OK Nefka jak będziesz się do dzieciaków wybierać to jadę z Tobą Serio ? Eeee to nie będę dupy kurierowi zawracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.06.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Samodzielny Publiczny Zakład Opiekuńczo-Leczniczy dla Dzieci i Młodzieży Baciki Średnie 68 17-300 Siemiatycze na każdj stronie postaram sie umieścić adres ośrodka bo wszysc pytaja o to na prv. Nef - 4 oszulek to dla mni wystarczający opis a jeżeli chodzi o Tój przyjazd to ma to więcej sensu niż kurier - masz godzinę dwadziścia, do 1:30 drogi samochodem a dojad jest prościutki. W pirwszej koejności poszukujemy pocieli, ale ubrania też są OK Serio ? Eeee to nie będę dupy kurierowi zawracać Nefka jak będziesz się do dzieciaków wybierać to jadę z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Mówisz i masz Konwój numer 2 trzeba będzie zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.06.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Mówisz i masz Konwój numer 2 trzeba będzie zorganizować Mogę być kierowcą lub pilotem ... a wygrzebane i potrzebne rzeczy, z szaf piorą się i czekają na konwój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Mówisz i masz Konwój numer 2 trzeba będzie zorganizować Mogę być kierowcą lub pilotem ... a wygrzebane i potrzebne rzeczy, z szaf piorą się i czekają na konwój Chyba nie sądzisz, że wpuszczę Cię za kierownicę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Mówisz i masz Konwój numer 2 trzeba będzie zorganizować Mogę być kierowcą lub pilotem ... a wygrzebane i potrzebne rzeczy, z szaf piorą się i czekają na konwój Chyba nie sądzisz, że wpuszczę Cię za kierownicę :) Neferka, Ty powinnas miec tytul KUBICA FORUM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.06.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Mówisz i masz Konwój numer 2 trzeba będzie zorganizować Mogę być kierowcą lub pilotem ... a wygrzebane i potrzebne rzeczy, z szaf piorą się i czekają na konwój Chyba nie sądzisz, że wpuszczę Cię za kierownicę :) Swojego autka nie dasz poprowazić na pewno ale może moim pojedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Swojego autka nie dasz poprowazić na pewno ale może moim pojedziemy Jaaaasne :) Możmy pojechać moim albo ... w dwa To sie pościgamy coooo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Albo i nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 14.06.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Wlasnie. A dla mnie to bedzie info, ile dokupic. Ja wysyłam 5 kompletów jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.06.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Małgoś prześlij konto na wszelki wypadek, ale jak czytam o konwoju nr2, to pewnie paczkę przyszykuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts